Γρηγορίου: Υπήρξαν λάθη σε βάρος μας

- ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΠΕΝΑΛΤΙ. ΔΕΝ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΒΡΑΝΙΕΣ - ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΝΤΑΟΥΝΤΑ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2019 22:10

Του Σωτ. Κέλλα

Ο προπονητής της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου θεωρείται από τους πρωταγωνιστές της μέχρι τώρα καλής πορείας της ομάδας, που αν εξαιρέσουμε τον άτυχο αγώνα της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο, η βαθμολογική συγκομιδή έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες και όλα δείχνουν ότι υπάρχει δυναμική εισόδου στα πλέι οφ. Ο προπονητής προτιμάει να κρατά χαμηλούς τους τόνους καθώς το ταμείο θα γίνει , όπως λέει, τον Μάιο και όχι τώρα.


Μετά το τέλος του αγώνα του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕΚ (0-0) ο προπονητής απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο για τη διαιτησία, αλλά χθες έχοντας δει όλες τις επίμαχες φάσεις μιλώντας στην «Ε» είπε: «Σε δύο φάσεις υπάρχει κατάφωρη αδικία. Δεν δόθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βράνιες σε χτύπημα πάνω στον Ουάρντα στο 18’. Υπάρχει επίσης πεντακάθαρο πέναλτι του Μπάργκας πάνω στον Ουάρντα στο 61’. Οι δύο αυτές αποφάσεις αν ήταν σωστές έφθαναν για να αλλάξουν την ισορροπία του αγώνα. Συνεχίζουμε...».
*Επιλέξατε να ξεκινήσετε τον Ντάουντα αντί του Νούνιτς που είχε βάλει δύο τέρματα στον προηγούμενο αγώνα με τον Άρη. Ποιος ο λόγος;
«Ο Νούνιτς είχε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού και φοβόμουν μην επιδεινωθεί. Προτιμώ ένας παίκτης να μην παίξει έναν αγώνα ή να έχει μικρή συμμετοχή παρά να τον χάσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή είναι η επιλογή μου».
*Ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και τι θα δουλέψετε στη διακοπή του πρωταθλήματος;
«Ναι είμαι ευχαριστημένος και στη διακοπή του πρωταθλήματος θα δουλέψουμε προσθέτοντας περισσότερα πράγματα και ιδιαίτερα στους σχηματισμούς που θα έχουμε στους αγώνες μας. Θα βασιστούμε σε προπονητικούς ρυθμούς. Δεν είχαμε άλλωστε την ευκαιρία να δουλέψουμε μέχρι τώρα κάποια πράγματα».
*Φιλικά παιχνίδια θα γίνουν;
«Στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι. Θέλω να αποφύγουμε την κόπωση από τη μετακίνηση και να δουλέψουμε σκληρά».
*Από τους τραυματίες μπορείτε να υπολογίζετε κάποιον;
«Ο Ασούμπρε την ερχόμενη βδομάδα θα μπει κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα και θα υπολογίζεται για τα επόμενα παιχνίδια. Ο Ζίζιτς με τον Φιλίποβιτς θα είναι πολύ πιο γρήγορα έτοιμοι απ’ ό,τι υπολογίζαμε... Ειδικά ο Ζίζιτς...».
*Στον πρώτο εντός έδρας αγώνα, μετά τη διακοπή, με τον ΟΦΗ θα έχετε και σύμμαχο τον αγωνιστικό χώρο αφού ανακατασκευάζεται ο χλοοτάπητας.
«Τεράστιο μπράβο στον μεγαλομέτοχο που αν και δεν είναι δικό του το γήπεδο για το καλό της ομάδας κάνει αυτή την υπέρβαση».
*Από την παρουσία του κόσμου έχετε μείνει ευχαριστημένος;
«Μέχρι τώρα ναι και πιστεύω ότι θα έχουμε περισσότερο κόσμο στη συνέχεια και θα τον φέρουμε με την απόδοσή μας και τα αποτελέσματά μας. Θεωρώ ότι θα θέλουν όλοι να δούνε την ομάδα εκτιμώντας τη δουλειά που γίνεται απ’ όλους, από τον πρόεδρο μέχρι τον φροντιστή».

ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΟΡΙΟ
Τρεις παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League 1. Κίτρινη κάρτα είδε ο Αντνάν Σετσέροβιτς, που ήταν η τρίτη φετινή και αν δεχτεί ακόμα μια, θα απουσιάσει σ’ ένα αγώνα, ενώ ακόμα κίτρινη κάρτα είδαν οι Έργκους Κάτσε και Μανώλης Μπέρτος. Τέλος θυμίζουμε ότι στο όριο συνεχίζει να είναι ο Αλέξης Μιχαήλ, με τρεις.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στην Superleague 1 τη σεζόν 2019-2020:
Αλέξης Μιχαήλ, Αντνάν Σετσέροβιτς 3, Νίκος Καρανίκας, Φατιόν Αντόνι, Έργκους Κάτσε, Μανώλης Μπέρτος 2, Παναγιώτης Μπάλλας, Μάρκο Νούνιτς, Αμπιόλα Ντάουντα, Βαγγέλης Μόρας, Αμρ Ουάρντα, Τζόναθαν Μπούστος, Έγκμουντουρ Κρίστινσον 1.

Στη Λαμία ο προπονητής

Στη Λαμία βρέθηκε χθες ο προπονητής της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου για να παρακολουθήσει δια ζώσης την αναμέτρηση μεταξύ Λαμίας και Παναιτωλικού.
Ο Παναιτωλικός είναι ο προσεχής αντίπαλος της ΑΕΛ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας.

AEL 10

Συμφωνία ανανέωσης με τον Μανώλη Μπέρτο

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ ΑΕΛ συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία της για τρία ακόμα χρόνια με τον Μανώλη Μπέρτο. Ο 30χρονος παίκτης ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ξάνθης και το 2007 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου. Έπειτα από οκτώ χρόνια παρουσίας στην ακριτική ομάδα, το καλοκαίρι του 2015 μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς, παρέμεινε όμως στην Ξάνθη ως δανεικός για έναν ακόμη χρόνο. Το καλοκαίρι του 2016 αποχώρησε ως ελεύθερος και εντάχθηκε στον Αστέρα Τρίπολης. Στις 7 Σεπτεμβρίου του 2018 υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ.

 

aelfcarena

Συμφωνία για ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου

Συμφωνία με στόχο το κοινό καλό επιτεύχθηκε μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΛ και της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» για ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου του AEL FC ARENA. Σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια η ΠΑΕ θα βάλει το 60% των χρημάτων που απαιτούνται και η «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» το 40%, ενώ οι εργασίες θα αρχίσουν άμεσα ώστε να είναι έτοιμο σε έναν περίπου μήνα.
Επίσης σύμφωνα με δήλωση του κ. Κούγια επικοινώνησε μαζί του ο κ. Αυγενάκης για το θέρα της ανακατασκευής του Αλκαζάρ. Χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής: «Πριν από λίγα λεπτά επικοινώνησε μαζί μου ο υπουργός κ. Λευτέρης Αυγενάκης. Ο μοναδικός λόγος που επικοινώνησε μαζί μου ήταν η άμεση συνάντησή μας το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδος για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την άμεση ανακατασκευή του Αλκαζάρ. Συγχαίρω τον υπουργό για τα αντανακλαστικά του και την άμεση αντίδρασή του στις χθεσινές και σημερινές τοποθετήσεις μου, για το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΛ μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass