Αριάν Μπελά: «Μας πήγε πίσω η διακοπή»

*ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΔΗΛΩΝΕΙ O ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ *ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ *ΡΕΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2019 20:03

Τη δυσαρέσκειά του σχετικά με την παρατεταμένη αγωνιστική απραξία στο πρωτάθλημα της Super League 2, αλλά και την ικανοποίησή του από την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, σύμφωνα με την εικόνα που έδειξε στο τελευταίο φιλικό με τον Άρη, εξέφρασε ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Αριάν Μπελά.


Όπως επισήμανε «αυτή η διακοπή έχει φέρει, όχι μόνο εμάς αλλά όλες τις ομάδες πολύ πίσω. Ευτυχώς που εμείς καταφέραμε και δώσαμε ένα δυνατό φιλικό με τον Άρη και επανήλθαμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Πρέπει να είμαστε ανά πάσα στιγμή προετοιμασμένοι γιατί δεν ξέρουμε πότε θα εκκινήσει το πρωτάθλημα. Ίσως την άλλη εβδομάδα, αλλά μας περιμένει βεβαρυμμένο πρόγραμμα γιατί θα υπάρξουν εμβόλιμες αγωνιστικές, ενώ παράλληλα έχουμε και τις υποχρεώσεις μας στο Κύπελλο Ελλάδας» είπε ο Αριάν Μπελά, ο οποίος αναφερόμενος στα συμπεράσματά του από το τελευταίο φιλικό με τον Άρη υπογράμμισε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, παίξαμε καλά και δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη θέληση, τη διάθεση και την όρεξη των παιδιών και προσπαθούμε να μην επηρεαστούμε από τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Φυσικά υπήρξαν και αρνητικά στοιχεία, τα οποία εντοπίσαμε και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε στη συνέχεια των προπονήσεών μας. Όπως για παράδειγμα ότι ενώ είχαμε λύσεις, χάναμε πολύ εύκολα την μπάλα. Δεν πρέπει να κουβαλάμε τόσο πολύ την μπάλα, αλλά να έχουμε καλύτερο πάσινγκ γκέιμ. Επίσης σε μερικά σημεία του αγώνα δεν μαρκάραμε σωστά. Ολα αυτά θα τα δούμε στη συνέχεια ούτως ώστε με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος να είμαστε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε. Σε γενικές γραμμές τόσο από την αμυντική όσο και από την επιθετική λειτουργία της ομάδας αλλά και από τις γραμμές που είχαν την αλληλουχία που έπρεπε είμαστε ικανοποιημένοι».
Το μόνο θετικό για τον Απόλλωνα Λάρισας από τη διακοπή του πρωταθλήματος έχει να κάνει με τον τραυματία Λίταινα, ο οποίος θα κερδίσει χρόνο αποθεραπείας και όπως εκτιμάται θα είναι έτοιμος μέχρι τις 20 Οκτωβρίου.

ΔΙΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ
Σήμερα και αύριο οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και την Κυριακή θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. Φιλικό παιχνίδι δεν πρόκειται να προγραμματιστεί, καθώς όπως εκτιμάται (χωρίς να είναι βέβαιο) την επόμενη Κυριακή (20/10) ίσως εκκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα της Super League 2 και επειδή ενδέχεται αν υπάρξουν εμβόλιμες αγωνιστικές συν το Κύπελλο Ελλάδας το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές θα είναι βεβαρυμμένο.
Μετά και την αναβολή του χθεσινού Δ.Σ. της Super League 2 το τι μέλλει γενέσθαι θα καθοριστεί στη συνεδρίαση της ερχόμενης εβδομάδας. Ο λόγος της αναβολής του χθεσινού Δ.Σ. της Super League 2 έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ΕΡΤ ζήτησε νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος για κατάθεση προσφορών σε High Definition και όχι Standard Definition που είχε ζητηθεί αρχικά. Έτσι η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας Super League 2 – Football League προκήρυξε νέο διαγωνισμό για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων με προθεσμία υποβολής των προσφορών από τους ενδιαφερόμενους έως τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου.

Η ΕΠΟ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ SL2
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη χθεσινή της συνεδρίαση εξέτασε διεξοδικά το θέμα της συνεχιζόμενης αναστολής της διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Super League 2.
Η ΕΠΟ εξέφρασε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της προς τα σωματεία της SL2 και τους ποδοσφαιριστές τους, καθώς επίσης την ανησυχία της για τις επαπειλούμενες αγωνιστικές και οικονομικές συνέπειες για το σύνολο των εθνικών πρωταθλημάτων. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε να ζητηθεί άμεσα συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον υφυπουργό στον Πρωθυπουργό για θέματα Επικοινωνίας κ. Στέλιο Πέτσα και τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, με στόχο την επίτευξη συναινετικής λύσης και την οριστική διευθέτηση του προβλήματος που έχει προκύψει με το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League 2.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass