5ος στην Ευρώπη ο Γιάννης Πράπας

ΜΕ ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2019 20:08

Νέα επιτυχία του Αθλητικού Συλλόγου «Δίας Λάρισας», με τον Ιωάννη Πράπα που κατέκτησε την 5η θέση στην Ευρώπη στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Εφήβων – Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στο Μαρίνα Ντ’ Ορ της Ισπανίας.

Ο αθλητής του Α.Σ. «Δίας Λάρισας» αγωνίσθηκε στα -48 κιλά Εφήβων και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, κέρδισε στον πρώτο αγώνα τον πρωταθλητή Ιταλίας, στον δεύτερο αγώνα τον πρωταθλητή από την Πορτογαλία, ενώ ηττήθηκε στον αγώνα για το μετάλλιο από τον Βούλγαρο πρωταθλητή, σ’ ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές και το σκορ που τελείωσε 19-22.
Μ' αυτή την εμφάνισή του ο αθλητής του λαρισινού συλλόγου εξασφάλισε τη μοριοδότησή του για τα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας, δίνοντας κίνητρο για μεγαλύτερες επιτυχίες στις επόμενες διοργανώσεις.
Η επιλογή του αθλητή, για την εθνική ομάδα, έγινε σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής που έχει θεσπίσει η Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, βάσει των οποίων ο αθλητής ολοκλήρωσε το 2018 ως ο κορυφαίος της χρονιάς, σύμφωνα με τις επιτυχίες που κατέγραψε.
Στην ίδια διοργάνωση και σαν μέλος της εθνικής ομάδας, αγωνίσθηκε και η Φαίδρα Καλτέκη, στα -59 κιλά Νεανίδων πραγματοποιώντας αξιόλογη εμφάνιση, ωστόσο ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα από την πρωταθλήτρια Δανίας. Η αθλήτρια προκρίθηκε όμως στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Το Δ.Σ. του συλλόγου συνεχάρη τους αθλητές για την παρουσία τους και τα αποτελέσματα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τον προπονητή κ. Χρήστο Ζεϊμπέκη, τους Ομοσπονδιακούς προπονητές κ. Ν. Παπαδέα και Αντ. Αντωνακόπουλο, καθώς και την Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass