Λατρεία για Ουάρντα

Ο ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΑΕΛ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2019 22:04

Ο Αμρ Ουάρντα από την πρώτη στιγμή που ήρθε στη Λάρισα για να αγωνιστεί με την ΑΕΛ, κέρδισε την εκτίμηση των φίλων της ομάδας και έδειξε πτυχές του ταλέντου του.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος με τις ενέργειές του μπορεί να ξεσηκώσει τον κόσμο, είναι μια ηγετική φυσιογνωμία και μπορεί να οδηγήσει τους «βυσσινί» στον δρόμο των επιτυχιών και να συμβάλει τα μέγιστα, για να υλοποιηθούν οι φετινοί υψηλοί στόχοι, στο πρωτάθλημα της Super League 1.

Αυτές τις ημέρες που υπάρχει και μια σχετική χαλαρότητα λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τους αγώνες της Εθνικής με την Ιταλία και τη Βοσνία, στους παίκτες της ομάδας δίνεται σε μεγαλύτερο βαθμό η δυνατότητα για να απολαύσουν τις ομορφιές της πόλης και να γνωρίσουν τους ανθρώπους της, να «δεθούν» πιο πολύ μαζί τους.

Μια βόλτα λοιπόν έκανε και ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ της «βασίλισσας», ο οποίος έγινε αντικείμενο λατρείας από ανθρώπους κάθε ηλικίας και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Όπως είπε, του αρέσει πάρα πολύ η πόλη της Λάρισας και ο κόσμος της, που είναι δεμένος με την ομάδα και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, για να την οδηγήσει στην Ευρώπη.

Είναι πολύ ευχαριστημένος από το περιβάλλον που συνάντησε, υπάρχει όπως ανέφερε πολύ καλό κλίμα και όλοι οι συμπαίκτες του είναι εξαιρετικοί, ενώ και ο προπονητής με τους συνεργάτες του κάνουν μια θαυμάσια δουλειά, τα αποτελέσματα της οποίας φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο.

Θέλει να κάνει χαρούμενους τους φιλάθλους κάθε Κυριακή, να έρθουν περισσότεροι στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια στο AEL FC ARENA και να είναι οι αγώνες γιορτή για την πόλη και γενικότερα το ποδόσφαιρο.

Και χαμογελώντας ο Ουάρντα ερωτηθείς να σχολιάσει για τις γυναίκες της Λάρισας, τόνισε πως « είναι πανέμορφες, είναι κούκλες…».
ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΑΕΛ, ΑΡΗ, ΠΑΟΚ,

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘ.,

Μοίρασε πρόστιμα η πειθαρχική της Super League σε πέντε ομάδες. Πρόστιμο 2.000 ευρώ επέβαλε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League στην ΠΑΕ ΑΕΛ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, στην εντός έδρας αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, που έγινε στο AEL FC ARENA. Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο επέβαλε χρηματικές ποινές και στις παρακάτω ομάδες, για τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής:

Άρη (2.000 ευρώ), Ατρόμητο Αθ.(2.000 ευρώ), Παναθηναϊκό (1.500 ευρώ), ΠΑΟΚ ( 4.000 ευρώ).

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΚΑΣΤΡΟ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Παρελθόν και επίσημα από τον Παναιτωλικό αποτελεί ο Λουίς Κάστρο με τις δύο πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους, χθες βράδυ. Ο νεαρός Πορτογάλος πλήρωσε το μάρμαρο για το κακό ξεκίνημα της ομάδας του Αγρινίου που δεν έχει ούτε νίκη σε αυτά τα πρώτα έξι παιχνίδια. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά από συνάντηση διοίκησης και προπονητή αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ευχαριστούμε τον Λουίς Κάστρο και τους συνεργάτες του και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά βήματά τους».

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ

Ένα από τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί ως υποψήφιος διάδοχος του Λούις Κάστρο είναι ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Πετράκης, καθώς δεν αποκλείεται στον Παναιτωλικό να πάνε πλέον σε λύση Έλληνα προπονητή που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις. Το γεγονός όμως πως ο Κάστρο έφυγε σε αυτό το χρονικό σημείο και όχι αμέσως μετά το ματς με τη Λαμία ίσως φανερώνει πως στην ομάδα του Αγρινίου έχουν βρει τον διάδοχό του, που θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο, στον αγώνα του Παναιτωλικού με την ΑΕΛ, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΤΩΝ «ΜΙΚΡΩΝ» ΤΗΣ ΑΕΛ

12:00, Στάδιο Αλκαζάρ, Α.Ε.Λ.- Άρης(Κ-17, 6η αγων.): Νίτσας, Καραγιάννης, Κοτούμπας (Λάρισας), παρ. Κρητικός (Θεσσαλίας).

14:30, Στάδιο Αλκαζάρ, ΑΕΛ –Άρης(Κ-15, 2η αγων.): Αντωνίου, Ντελέζος, Μίχος (Λάρισας)

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Εν τω μεταξύ χθες το πρωί ξεκίνησαν οι εργασίες στο AEL FC ARENA για την αποξήλωση του παλαιού χλοοτάπητα.

Θα ακολουθήσουν εργασίες ομαλοποίησης του υπεδάφους, ανάπτυξης του νέου αποστραγγιστικού και εν συνεχεία της τοποθέτησης του νέου θερμόφιλου χλοοτάπητα.

Υπολογίζεται πως σε δύο εβδομάδες περίπου το γήπεδο θα είναι έτοιμο για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΟΦΗ, στις 3 Νοεμβρίου.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass