Eρχονται οι μάνατζερ του Κρίστινσον

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΤΑ Η ΔΙΑΚΟΠΗ

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2019 22:22

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας, το πρωτάθλημα της Super League κάνει επανεκκίνηση το Σαββατοκύριακο με την ΑΕΛ να αγωνίζεται στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ημέρας.


Το προπονητικό πρόγραμμα του τεχνικού Μιχάλη Γρηγορίου περιλαμβάνει μονές προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή, οπότε η ομάδα θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο και θα προπονηθεί στο βοηθητικό του Παναιτωλικού.
Στο διάστημα της διακοπής ο προπονητής δούλεψε σε τακτική, καθώς δοκίμασε τα συστήματα 3-5-2, 4-2-3-1 και 4-4-2, αλλά παράλληλα εντύπωση έκανε ότι δοκίμασε και σχηματισμούς δέκα εναντίον έντεκα και έντεκα εναντίον δέκα, ώστε η αμάδα να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί και σε ειδικές καταστάσεις παιχνιδιού είτε με παίκτη παραπάνω είτε με παίκτη λιγότερο.
Κάθε συνθήκη αγώνα τη δούλεψε ο προπονητής, ο οποίος μας είπε χθες ότι πάντα μια διακοπή του πρωταθλήματος αποτελεί ερωτηματικό, αλλά η ΑΕΛ δούλεψε σκληρά αυτό το διάστημα και πιστεύει ότι αυτή η δουλειά θα βγει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Το στοίχημα για την ΑΕΛ στο παιχνίδι του Αγρινίου είναι να βρει ρυθμό και να μπορεί να συνεχίσει την πολύ καλή μέχρι τώρα πορεία που δημιουργεί και υψηλές φιλοδοξίες για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

 

ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ
Την Πέμπτη το απόγευμα στην ΠΑΕ ΑΕΛ θα έχουν την πρώτη συνάντηση για την ανανέωση της συνεργασίας του Ισλανδού τερματοφύλακα Κρίστινσον.
Συγκεκριμένα οι δύο μάνατζερ του παίκτη θα μεταβούν στο γραφείο του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια για να συζητήσουν τους οικονομικούς όρους της επέκτασης της συνεργασίας του διεθνούς τερματοφύλακα με την ΠΑΕ ΑΕΛ.
Πρόθεση του κ. Κούγια είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη για άλλα τρία χρόνια, όπως έκανε με τους Μιλοσάβλιεβιτς και Μπέρτο.

 

ΜΕ ΧΑΒΟ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Στο τέλος φτάνει για τον Παναιτωλικό η αναζήτηση του νέου προπονητή, καθώς ο Μάκης Χάβος είναι έτοιμος να αναλάβει την ομάδα για 3η φορά στην καριέρα του, αφού στο παρελθόν βρέθηκε στο Αγρίνιο από τον Γενάρη του 2013 μέχρι το καλοκαίρι του 2015 και από τις αρχές του 2017 ως εκείνες του 2018.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass