Με την ίδια συνταγή στο Αγρίνιο

ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΑΕΛ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ - ΒΑΓΓ. ΜΟΡΑΣ: Ο ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2019 22:26

Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του αγώνα στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό (με νέο προπονητή τον Μάκη Χάβο) που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.


Χθες η προπόνηση του Μιχάλη Γρηγορίου περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης, ενώ σήμερα αναμένεται να δείξει και τα αγωνιστικά του πλάνα για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Οι ενδείξεις συγκλίνουν ότι δεν θα υπάρχει αλλαγή στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι με την ΑΕΚ ή για να ακριβολογούμε, αν παίζεται κάποια θέση, αυτή λογικά θα είναι του Ντάουντα με διεκδικητή τον Νούνιτς.
Υπενθυμίζουμε το αρχικό σχήμα του αγώνα με την ΑΕΚ: Κρίστινσον, Μπέρτος, Μπράλιτς, Μόρας, Μιχαήλ, Στάνκοβιτς, Κάτσε, Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ουάρντα και Ντάουντα.
Σχετικά με τους τραυματίες, ερωτηματικό αποτελεί ο Ασούμπρε για την αποστολή του αγώνα με τον Παναιτωλικό(ίσως συμπεριληφθεί για λόγους εγκλιματισμού στην ομάδα) ενώ δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή οι Ζίζιτς, Φιλίποβιτς και Σικάφκα.
Αν κάποιος έχει πιθανότητες να παίξει εντός του Οκτωβρίου εκτός του Ασούμπρε, αυτός είναι ο Ζίζιτς που μάλλον θα είναι στη διάθεση του προπονητή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

 

«ΘΑ ΜΑΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ»
Συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς οι εργασίες για την αντικατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Ael Fc Arena και χθες ο αρχηγός της ομάδας Βαγγέλης Μόρας μας έκανε το ακόλουθο σχόλιο: «Νομίζω ότι θα βελτιώσει σημαντικά την απόδοσή μας γιατί ειδικά μέσα στο γήπεδό μας ο αγωνιστικός χώρος θα μας προσθέσει περισσότερη δυναμική».
Σχετικά με την πορεία της ομάδας ο παίκτης – φαινόμενο της φετινής ΑΕΛ (στα 38 χρόνια παίζει σαν έφηβος) μας είπε ότι πρέπει κάθε αγώνας να εξετάζεται διαφορετικά, στο τέλος θα γίνει το ταμείο της ομάδας.

 

Ο ΜΑΚΗΣ ΧΑΒΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ
Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μάκη Χάβου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και ο 50χρονος τεχνικός ξεκίνησε την τρίτη του θητεία στον πάγκο των Αγρινιωτών. Έτσι, το Σάββατο (20:00), ο Χάβος είναι εκείνος που θα κοουτσάρει στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ. Η χθεσινή ανακοίνωση του Παναιτωλικού ανέφερε τα εξής: «Ο Μάκης Χάβος επέστρεψε στην ομάδα μας αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού. Συνεργάτες του θα είναι ο Μπάμπης Μιχαηλίδης (βοηθός), ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα (βοηθός), ο Άγγελος Παπανικολάου (γυμναστής) και ο Βασίλης Κλιάφας (προπονητής τερματοφυλάκων). Το νέο τεχνικό επιτελείο έκανε ήδη την προπόνηση της ομάδας και από σήμερα συνεχίζει την προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΛ».

 

ΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ
Το κρατικό, το συνδρομητικό κανάλι και η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησαν το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων της 7ης αγωνιστικής της Superleague 1, που θα ξεκινήσει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όρισε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 στις 20:00 την αναμέτρηση Παναιτωλικός-ΑΕΛ στο γήπεδο Παναιτωλικού και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από EΡΤ Sports HD.
Αναλυτικά η 7η αγωνιστική:
Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019
19:30    Ολυμπιακός - ΟΦΗ    Novasports 2 HD
20:00    Παναιτωλικός - ΑΕΛ    EΡΤ Sports HD
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019
17:00    Ξάνθη - Άρης EΡΤ    Sports HD
17:15    Πανιώνιος - Ασ. Τρίπολης    Novasports 2 HD
18:00    ΠΑΟΚ - Λαμία    PAOK TV
19:30    ΑΕΚ - Βόλος    Novasports 1 HD
19:30    Ατρόμητος - Παναθηναϊκός    EΡΤ Sports HD

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass