Με τις ευλογίες του Θεού...

*ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ (15.45)

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2019 20:02

 «Εύχομαι να είστε υγιείς και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εμείς θα είμαστε κοντά σας για να σας βοηθήσουμε στον αγώνα σας» ήταν τα λόγια του εφημέριου του Ιερού Ναού των Αγίων Πέτρου και Παύλου Δημήτρη Καρανίκα χθες στους παίκτες της ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ μετά την τέλεση του αγιασμού στο Κλειστό της Νεάπολης, στον οποίο παρευρέθηκαν διοικητικοί με επικεφαλής τον πρόεδρο Θόδωρο Ριζούλη, τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και οι παίκτες της ομάδας.

Με την ευχή του Θεού, λοιπόν, θα παίξει η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ μεθαύριο Σάββατο στις 15.45 κόντρα στον δυνατό Ηρακλή σε ένα ακόμα παιχνίδι (μετά απ’ αυτό με τον Άρη) που η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την επίτευξη του στόχου της παραμονής της ομάδας.

Ο προπονητής Βασίλης Φραγκιάς για το παιχνίδι αυτό θα στερηθεί των υπηρεσιών του Θόδωρου Τσιλούλη που «πέταξε» για την Κίνα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόπλων δυνάμεων μπάσκετ, καθώς υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στην Αεροπορία. Πάντως εντύπωση έκανε ότι δεν συμμετείχε στην αποστολή αυτή κανένας άλλος παίκτης της Α1 εθνικής κατηγορίας. Το ερώτημα είναι γιατί δεν αναβλήθηκε το παιχνίδι ή γιατί ο παίκτης κλήθηκε ενώ άλλοι της Α1 δεν κλήθηκαν...

Χθες μετά την τέλεση του αγιασμού ο Φραγκιάς έδειξε βίντεο στους παίκτες του με στόχο να δουν τα λάθη τους από τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και τα δυνατά σημεία του Ηρακλή.

Στο μεταξύ πυρετώδης είναι η ετοιμασία για τα οργανωτικά θέματα, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα σαν αυτό του αγώνα με τον Άρη όπου η ξαφνική προσέλευση δεκάδων φιλάθλων είχε ως αποτέλεσμα τη μη είσοδο έγκαιρα στο γήπεδο αρκετών, αφού για να εκδοθεί εισιτήριο χρειάζεται ο αριθμός ταυτότητας και το ΑΜΚΑ του κάθε φιλάθλου.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων υπερασπίστηκε το «Στ. Βενέτης», αρπάζοντας από τα... χέρια του Πανιωνίου την πρόκριση για την 3η αγωνιστική της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας των Ανδρών. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 93-72 και πλέον καλούνται να επαναλάβουν ακόμα μία έκπληξη επί ομάδας της Α1 Ανδρών στην επόμενη φάση, απέναντι στη Λάρισα στο γήπεδό τους στις 30 Οκτωβρίου.

Ο Διαγόρας εξαργύρωσε τη διάρκειά του στην επίθεση, της οποίας ηγήθηκαν οι Βαγγέλης Καράμπουλας (29 πόντοι) και Νίκος Λιακόπουλος (25 πόντοι), ενώ σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Μιχάλης Πολυτάρχου με 18 πόντους. Από τους «κυανέρυθρους» ο Ντόρις ήταν απελπιστικά μόνος με 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 15-24, 39-30, 63-50, 93-72

Οι συνθέσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ (Κωστής): Αγγελόπουλος, Κουκάς, Λεβένης, Καράμπουλας 29 (4), Πολυτάρχου 18 (2), Πετροδημόπουλος 9 (1), Λιακόπουλος 25 (2), Καρασταμάτης, Βλάχος, Μαχαίρας 7 (11 ριμπάουντ), Γκιουζέλης 5.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λίβανος): Λιούις 4, ΜακΓκιλ 10 (1), Λι 4, Βεργίνης 5 (1/7 τρίποντα), Μαραγκίδης 3 (1), Καμαριανός, Τζουγκαράκης 2, Μάρτιν 2, Καμπερίδης 6 (2), Πάσαλιτς 9 (2), Ντόρις 17 (2), Λαμπρόπουλος 10 (1).

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass