Για το «2 στα 2» η Λάρισα ΚΑΕ

*ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ (15:45, ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ) *ΕΚΤΟΣ Ο ΤΣΙΛΟΥΛΗΣ-ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2019 22:32

Με κεκτημένη ταχύτητα από την προηγούμενη νίκη επί του Άρη, αλλά και την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας, η Λάρισα ΚΑΕ δηλώνει αποφασισμένη να κάνει το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα της Basket League, φιλοξενώντας σήμερα στις 15:45 στο Κλειστό της Νεάπολης τον Ηρακλή, για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Τα προβλήματα συνεχίζουν να υφίστανται για τους «κυανόλευκους», οι οποίοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του Θοδωρή Τσιλούλη που βρίσκεται στην Κίνα με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ ο Νώντας Παπαντωνίου αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Δύο λοιπόν, βασικά γκαρντ δημιουργούν έντονο πονοκέφαλο στον τεχνικό Βασίλη Φραγκιά ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, ωστόσο η καλή ψυχολογία και ο ενθουσιασμός από τα δύο τελευταία θετικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μαζί με τη στήριξη του κόσμου και τη δυναμική της έδρας μπορούν να δώσουν την απαιτούμενη ώθηση στους παίκτες της Λάρισας ΚΑΕ να διευρύνουν το σερί των επιτυχιών τους. Μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι ο συνεργάτης του Βασίλη Φραγκιά, Γιάννης Τζήμας το χαρακτήρισε ιδιαίτερα δύσκολο καθώς «ο Ηρακλής είναι μια ομάδα πλήρης, μια πολύ καλή ομάδα, που μαζεύτηκε από νωρίς, έκανε κανονικά προετοιμασία και είναι πιο έτοιμος και βέβαια πιο γεμάτος στο ρόστερ. Εμείς κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι, αφού αποκτάμε καλύτερη ομοιογένεια, ενώ υπάρχει πολύ καλό κλίμα, κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα να δουλεύουμε σκληρά για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα, να έρθεις ο κόσμος στο γήπεδο, όπως και στο προηγούμενο ματς ώστε να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε. Θα περιμένουμε τον Παπαντωνίου μέχρι την τελευταία στιγμή, ενώ είμαι στενοχωρημένος για τον Τσιλούλη που λείπει με την Εθνική Ενόπλων και είναι ο μοναδικός αθλητής ομάδας Α1 που θα λείψει από ματς. Παρ’ όλα αυτά είμαστε έτοιμοι και με τον κόσμο μας θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη» κατέληξε ο Γιάννης Τζήμας. Σε ό,τι αφορά στον Ηρακλή επιστρέφει στη Λάρισα σε αγώνα της μεγάλης Εθνικής κατηγορίας μετά από 13 περίπου χρόνια. Συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2006 (σεζόν 2005-2006) είχε νικήσει τον Γυμναστικό με 85-83 (το παιχνίδι είχε κριθεί σε γκολ-φάουλ σε νεκρό χρόνο). Την ίδια αγωνιστική σεζόν (Νοέμβριο του 2005) ο Ηρακλής είχε αγωνιστεί στο κλειστό της Νεάπολης με την Ολύμπια από την οποία έχασε με 78-74.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σήμερα

15:45, Πανιώνιος -Ρέθυμνο

15:45, Άρης-Ιωνικός Νικαίας

15:45, Προμηθέας-Κολοσσός

15:45, Λάρισα-Ηρακλής

17:00, ΑΕΚ-Περιστέρι

17:30, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Αύριο

17:45, Λαύριο - Ήφαιστος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Παναθηναϊκός 6

Περιστέρι 6

Ήφαιστος 6

Ηρακλής 5

Προμηθέας 5

Λαύριο 5

ΠΑΟΚ 4

Λάρισα 4

Άρης 4

Ιωνικός 4

ΑΕΚ 4

Κολοσσός 4

Ρέθυμνο 3

Πανιώνιος 3

ΚΑΕ Λάρισα: Η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού

Κοινή δράση σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας με σκοπό την ενημέρωση όλων για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού διοργανώνει κατά τη διάρκεια της σημερινής αναμέτρησης με τον Ηρακλή η ΚΑΕ Λάρισας. Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της «πριν σχεδόν 15 χρόνια η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία καθιέρωσε στη χώρα μας την εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού, αφιερώνοντας σ’ αυτήν όλο τον μήνα Οκτώβριο. Η πρωτοβουλία είχε σημαντική απήχηση στον πληθυσμό, αφού σε λίγα χρόνια κινητοποίησε χιλιάδες γυναίκες και δεκάδες οργανώσεις, που συμμετείχαν ενεργά ή δημιούργησαν εκδηλώσεις με μηνύματα για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία της συγκεκριμένης νόσου. Η ΚΑΕ Λάρισα δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής μπροστά σ’ ένα τόσο σοβαρό και σημαντικό ζήτημα που ταλανίζει εκατομμύρια συνανθρώπους μας, που βρίσκεται μέσα στο σπίτι μας. Με αφορμή την εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, η ΚΑΕ Λάρισα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας διοργανώνει κοινή δράση με σκοπό την ενημέρωση όλων, κατά τη διάρκεια αγώνα της ομάδας μας με την ΚΑΕ Ηρακλή, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου (15:45) στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης. Η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού».

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass