Εξι μετάλλια ο απολογισμός στο Διεθνές Πρωτάθλημα GREECE OPEN G1 του Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2019 16:03

Με εννέα αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ στο GREECE OPEN G1 που διοργανώθηκε στη Χαλκίδα και συμμετείχαν περισσότεροι από 800 αθλητές από 31 χώρες, μεταξύ των οποίων Ιαπωνία, Αυστραλία, Βιετνάμ και πολλές ευρωπαϊκές χώρες.


Ο σύλλογος κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια, δύο ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια, ενώ άλλοι τρεις αθλητές πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις.
Αναλυτικότερα, τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Βακάλη Ελένη και Πράπας Ιωάννης, ο οποίος αποτελεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέλος της εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί το 2020 στη Σόφια της Βουλγαρίας.
Τα ασημένια μετάλλια κατέκτησαν η Φράγγου Ευθαλία και η Καλτέκη Φαίδρα, που και οι δυο έχασαν στον τελικό της κατηγορίας τους, στον χρυσό πόντο μετά από δυνατούς τελικούς με συνεχόμενες ανατροπές μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν η Πετράκου Χριστίνα και η Παπακυπριανού Νεφέλη, που πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, αλλά παρέμειναν στην 3η θέση.
Τέλος, οι Αρβυθάς Παναγιώτης, Τσακίρη Παναγιώτα και Μπαντραλέξης Αντώνιος, ηττήθηκαν πριν τα μετάλλια, δείχνοντας αγωνιστικότητα και προσπαθώντας να πλασαριστούν στα μετάλλια της κατηγορίας τους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές για τις εμφανίσεις τους και τον προπονητή τους κ. Ζεϊμπέκη Χρήστο για τα αποτελέσματα της ομάδας. Το πρωτάθλημα είναι βαθμολογούμενο για την παγκόσμια κατάταξη των αθλητών, αλλά και για την εθνική ομάδα του 2020.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass