Τρίτωσε το… καλό για τον Ηρακλή Λάρισας

ΠΕΤΥΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΜΕ 1-0 ΧΑΡΗ ΣΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΝΙΩΤΗ

Δημοσίευση: 29 Οκτ 2019 22:11

Το καλύτερο δώρο στον προπονητή τους Χρήστο Χατζηλιάδη που μια ημέρα πριν «ντύθηκε» γαμπρός, έκαναν οι παίκτες του Ηρακλή Λάρισας, κερδίζοντας στο Νεοχώρι τον τοπικό Διγενή με 1-0. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη των «κυανόλευκων» που μετά την

Ποταμιά (2-1) και την Αταλάντη (3-0), ξεπέρασαν με επιτυχία και το εμπόδιο της τρικαλινής ομάδας. Το «χρυσό» όπως αποδείχτηκε γκολ πέτυχε ο Τάσος Μανιώτης, αλλά την παράσταση έκλεψε ο Κώστας Νεμπεγλέρας, που απέδειξε για μια ακόμη φορά πως είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται με ψυχή και είναι ένας πραγματικός ηγέτης. Ο Ηρακλής είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 22’. Από αριστερά ο Ναρίνογλου έκανε τη σέντρα – σουτ όμως ο Ζαφείρης μπλόκαρε την μπάλα. Στο 29’ ο Μανιώτης έκανε το μακρινό σουτ, μπλόκαρε όμως και πάλι ο έμπειρος τερματοφύλακας του Διγενή. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 60’. Ο Τάσος Μανιώτης με σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από σύγχυση στα καρέ του Διγενή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε το 0-1, δίνοντας το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 66’ ο Ναρίνογλου θα μπορούσε να είχε σημειώσει και ένα δεύτερο γκολ. Πήρε την κεφαλιά με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα και την μπάλα πριν μπει γκολ έδιωξε σωτήρια πάνω στη γραμμή με κεφαλιά αμυντικός των γηπεδούχων. Ο Ηρακλής πέτυχε ένα σπουδαίο… τρίποντο και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας στον 3ο όμιλο, ενώ ο Διγενής Νεοχωρίου απογοήτευσε, παρά την αλλαγή προπονητή. Τον αγώνα διηύθυνε ο κ.Κεχαγιάς (Κοζάνης), που είχε συνεργάτες τους κ.κ.Δρουδάκη (Γρεβενών), Σάκκο (Σερρών). ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Δημήτρης Σίτσας): Ζαφείρης, Γούτσιος, Τσιγαρίδας (90’ Βλάχος), Σταμέκος (70’ Κοντογεώργος), Τεντολούρης Δ. (39’ λ.τ. Αλεξίου Ε.), Τεντολούρης Α., Γκαντιάς, Διβανές, Μακρής, Τσιούφης (46’ Μανώλης), Λαγκαδινός. ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Τάρτας (75’ Αλεξανδρής), Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τσακάλι, Νεμπεγλέρας, Ναρίνογλου, Μανιώτης (91’Τσαπατώρης), Κακαβίτσης (85’ Μουξιός), Ζαφειρίου (63’ Γκιουρσάνης), Νάστας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass