Θέλει να «σβήσει» την κακή παρένθεση η ΑΕΛ

ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΣΤΟ AEL FC ARENA (15:00).

Δημοσίευση: 01 Νοε 2019 21:44

Το 3-0 στην Καλαμάτα ήταν ένα αποτέλεσμα που έφερε δυνατό... ταρακούνημα στην ΑΕΛ και ανεξαρτήτως που ήταν ένας αγώνας Κυπέλλου, η έκταση του σκορ και η αποκαρδιωτική εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου δημιούργησαν δικαιολογημένα προβληματισμό.


Προβληματισμό διότι φέτος οι «βυσσινί» δείχνουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που είδαμε προχθές στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας και δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αν αναλογιστούμε πως αντίπαλος ήταν μια ομάδα της Football League.
Τρεις ημέρες μετά το σπουδαίο διπλό στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό με 2-1, η ΑΕΛ δέχτηκε τρία τέρματα που στην ουσία προήλθαν από λάθη, τα οποία και στοίχισαν.
Δεν θα σταθούμε στο γεγονός πως ήταν μια διαφορετική ενδεκάδα, διότι όλοι οι παίκτες που επιλέγονται να παίξουν στην ενδεκάδα χρειάζεται να συνειδητοποιήσουν πως πρέπει και σε τέτοια ματς να δείχνουν την ανωτερότητά τους.
Η ΑΕΛ θέλει να «σβήσει» την κακή αυτή παρένθεση στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, στο AEL FC ARENA, για την 9η αγωνιστική της Super League 1.
Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια, διότι με νικηφόρο αποτέλεσμα η λαρισινή ομάδα θα πλησιάσει περισσότερο στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου, καθώς ξεκούρασε όλους τους βασικούς παίκτες, λογικά θα χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα που παρέταξε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και, αν γίνουν, θα γίνουν μία ή δύο αλλαγές.
Στη σημερινή προπόνηση ίσως δείξει και το σχήμα που σκέφτεται να επιλέξει για το ματς με τον ΟΦΗ.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ
ΒΑΘΜΩΝ ΛΟΓΩ ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ
Κατά τα άλλα, με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της Super League 1 κινδυνεύει να τιμωρηθεί η ΠΑΕ ΑΕΛ, εάν δεν εξοφλήσει τις οφειλές προς τον πρώην ποδοσφαιριστή της και νυν παίκτη της ΑΕΚ, Μίλος Ντέλετιτς, εντός τριών εργάσιμων ημερών.
Επίσης το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση του Βέλα Τζούνιορ, αναγνωρισμένου διαμεσολαβητή μεταγραφών ποδοσφαίρου, κατά της Α.Ε.Λ., ως απαράδεκτη λόγω πρόωρης ασκήσεώς της.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass