Εύκολες νίκες πέτυχαν Λαμία και Παναιτωλικός

ΣΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 01 Νοε 2019 20:50

Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ουσιαστικά από χθες ο Παναιτωλικός, που συνέτριψε 4-0 τον Ιάλυσο στη Ρόδο, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 5η φάση της διοργάνωσης. Τα τέρματα που χάρισαν τη νίκη στους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Σιέστεντ (20’), Ντάλσιο (52’), Ρομάν (85’) και Ταχάρ (87’), με αποτέλεσμα να καταστεί τυπική διαδικασία ο αγώνας ρεβάνς.


ΙΑΛΥΣΟΣ (Καραμπετάκης): Αγγ. Χειμωνέττος, Τριποτσέρης (53’ λ. τρ. Σερτζίνιο), Τερζίου, Χατζηδίμπας, Κ. Χειμωνέττος, Γιώργου, Ρεκλείτης (46’ Τζελάι), Νατσιόπουλος, Μαρτσάκης (67’ Μαραγκουδάκης), Κουγιός, Πεταυράκης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Κνετ, Ντάλσιο (71’ Φυτόπουλος), Παρράς, Μιμίτο (80’ Ρομάν), Λιάβας, Μπαΐροβιτς, Αριγίμπι, Σανιά, Σιέστεντ, Μαρσιάλ (61’ Ταχάρ), Τσιγγάρρας.
Η ΛΑΜΙΑ «ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ
Η Λαμία επικράτησε εύκολα 3-0 του Αιολικού σε ένα βαρύ λόγω της βροχής αγωνιστικό τερέν στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα της Φθιώτιδας, που σημείωσε την πρώτη νίκη στη σεζόν, «καθάρισε» με την υπόθεση την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στην έδρα της στις αρχές Δεκεμβρίου. Τα γκολ πέτυχαν οι Τουράμ (15’), Τιρόνε (45’) και Σάλιακας (70’).
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γεωργαλάς): Σφύρλας, Αγριμάκης, Βαλιός, Κρητικός, Καλαφάτης, Τσομπανέλλης (69’ Λαζαρίδης), Σπολιαριτς, Κατσίκης (76’ Παρέλλης), Παλαμουτσής, Τσιπάς (58’ Λαμπράκης), Μπουρούς.
ΛΑΜΙΑ (Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας (75’ Νικολόπουλος), Τιρόνε (62’ Βλαχομήτρος), Σάλιακας, Ρόμανιτς, Τζανετόπουλος, Τουράμ (69’ Καραγιάννης), Μπαχανάκ, Ράμος, Μπουλούλης.
ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΑ
Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τη νίκη απέναντι στον Πλατανιά, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, και μαζί το προβάδισμα για την πρόκριση. Οι Αρκάδες επικράτησαν 1-0 του αντιπάλου τους στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων στα Χανιά με γκολ (δυνατό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή) του Τασουλή στο 51’.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Τάτσης): Μαντζάρης, Ραχμάν, Νιαυραδάκης (65’ Καραγκούνης), Τσαμούρης, Σάαντο, Μποτσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος (65’ Ματέους), Λεωνιδόπουλος, Μιγκέλ, Νίλι, Παπαδόπουλος (77’ Λουκίνας).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Χιμένεθ): Μιχαήλ, Κώτσιρας (76’ Ριέρα), Παναγιώτου, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Ιγκλέσιας (17’ Τασουλής), Μπελόκ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Σίτο, Κρέσπι (65’ Δουβίκας), Χαουρέγκι.

ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ
Μικρό προβάδισμα πρόκρισης για τους «16» στο Κύπελλο Ελλάδας πήραν τα Τρίκαλα, μετά τη νίκη με 3-2 επί του Εργοτέλη. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 54ο λεπτό με τον Ελευθεριάδη. Οι Κρήτες απάντησαν στο 67’ με τον Ιατρούδη, για να πάρουν προβάδισμα τρία λεπτά αργότερα με τον Ιατρούδη και πάλι. Στο 81’ ο Πελάεθ με πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 89’ ο Τσίπρας διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Αμανατίδης): Γιακουμής, Γρηγορόπουλος, Νιάρος, Βέρτζος, Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης (79’ Τεγούσης), Παπαγεωργίου, Πέλκας, Ελευθεριάδης, Λώττας, Σταματής (63’ Τσίπρας)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Βουτσάς, Μπούσης, Πέιος, Οικονόμου, Μπρους, Αλεξάκης (46’ Γροντής), Τσέλιος (79’ Κατσούρι), Μανουσάκης, Μπαράτα, Σταθόπουλος (46’ Ιατρούδης)
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Στις πρώτες αναμετρήσεις της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
Απόλλων Λάρισας - Ξάνθη 2-1
Πανσερραϊκός - Βόλος 1-1
Γιάννινα - Βέροια 1-0
Καλαμάτα - ΑΕΛ 3-0
Ολυμπιακός Β. - Πανιώνιος 0-3
Καβάλα - ΟΦΗ 2-0
Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός 1-3
Ιάλυσος - Παναιτωλικός 0-4
Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης 0-1
Αιολικός - Λαμία 0-3
Τρίκαλα - Εργοτέλης 3-2

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass