Ένα γκολ που... έγινε κόρνερ

Δημοσίευση: 01 Νοε 2019 20:26

Ένα πρωτόγνωρο συμβάν στο φετινό πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας έλαβε χώρα στο πρόσφατο παιχνίδι στο Μαυροβούνι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΠΟΕ που έληξε 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων και δημιούργησε έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις των Ελασσονιτών.

Ήταν η φάση του πέναλτι που εκτέλεσε στο 33’ ο Χάμος, ωστόσο παρά την ενέργεια του τερματοφύλακα Μαγαζιώτη, η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος (γκολ), αλλά η πορεία της δεν σταμάτησε εντός της εστίας, δηλαδή βγήκε από τα δίχτυα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να καταλογίσει κόρνερ. Οι διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων ήταν έντονες, καθώς όπως επισήμαναν (επικαλούμενοι μάλιστα το σχετικό βίντεο), τα δίχτυα σε εκείνο το σημείο ήταν τρύπια, κάτι που δεν το αντιλήφθηκαν ούτε ο διαιτητής ούτε ο βοηθός του.
Οι άνθρωποι του ΠΟΕ εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους τονίζοντας ότι στο κορυφαίο τοπικό πρωτάθλημα και σε παιχνίδια που παρουσιάζουν σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν επιτρέπεται να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, καθώς μπορεί μεν ο ΠΟΕ στο συγκεκριμένο παιχνίδι να κέρδισε, ωστόσο υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε μία τέτοια φάση να αποδειχτεί μοιραία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass