Ευκαιρία για θέαμα στη Νεάπολη

*ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ *ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΡΕΪΝΟΛΝΤΣ

Δημοσίευση: 03 Νοε 2019 15:31

Ευκαιρία για θέαμα σήμερα στο Κλειστό της Νεάπολης στις 17.45 στην αναμέτρηση για την 6η αγνωστική του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας μπάσκετ, καθώς η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ χωρίς άγχος για το αποτέλεσμα θα υποδεχθεί τον νταμπλούχο Παναθηναϊκό.

Η αθηναϊκή ομάδα φέτος έχει επίθεση - φωτιά με 102,4 πόντους μέσο όρο και άμυνα 78,2. Σουτάρει με ποσοστό περίπου 50% στα τρίποντα, 62,5% στα δίποντα και 76,2% στις βολές.

Από την άλλη η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ βλέπει τον αγώνα σαν γιορτή, καθώς με τα υπάρχοντα δεδομένα των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα μόνο με θαύμα θα κερδίσει η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ.

Η λαρισινή ομάδα, για να λέμε την αλήθεια, ετοιμάστηκε πολύ πρόχειρα απ' ό,τι αποδεικνύεται λόγω έλλειψης χρόνου για το πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας αφού έμαθε τη συμμετοχή της έναν μήνα πριν την έναρξη. Προσπαθεί να κάνει διορθωτικές κινήσεις για να μπορέσει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Δεν αποκλείεται ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό για κάποιον να είναι ο τελευταίος με τα χρώματα της ομάδας.

Ήδη παρελθόν αποτελεί ο Σκότι Ρέινολντς που εδώ και λίγες μέρες κάνει ατομική προπόνηση, αφού με εξαίρεση τον αγώνα με τον Άρη, που ήταν εκπληκτικός, σε κανέναν άλλο παιχνίδι δεν ικανοποίησε. Πληροφορίες θέλουν να έχει εντοπιστεί ο αντικαταστάτης του σε ομάδα του Βορρά. Εκτός από ξένο η ΛΑΡΙΣΑ ΑΚΕ θα ψάξει να βρει και έναν Ελληνα παίκτη.

Στόχος είναι η ομάδα που είχε και δύσκολο πρόγραμμα να ανακάμψει μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ενώ σίγουρα στοίχισε η πίκρα της ήττας από τον Ιωνικό Νίκαιας με 68-64.

Χρόνος υπάρχει για την παραμονή, αρκεί να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις…

Στη διάθεση του τεχνικού Βασίλη Φραγκιά θα βρίσκονται σήμερα οι: Χάμιλτον, Χείλαρης, Μπερχανεμέσκελ, Τσιλούλης, Σπυρόπουλος, Χάρις, Βαβάτσικος, Φλόιντ, Παπαντωνίου, Τσιρογιάννης, Παρκς (απέχει 12 πόντους από τους 300 και έξι ριμπάουντ από τα 200 στην καριέρα του στην Ελλάδα), Λόλας.

Ο ΠΑΟ

Στη Λάρισα βρίσκεται από χθες η αποστολή του Παναθηναϊκού, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Ο τεχνικός των «πράσινων», Αργύρης Πεδουλάκης, είδε στην τελευταία προπόνηση τον Νίκο Παππά να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση.

Ο Έλληνας γκαρντ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, μετά από δύο εβδομάδες αποχής, λόγω θλάσης. Στη Λάρισα θα αγωνιστεί και ο Μπεν Μπέντιλ, ο οποίος δηλώθηκε από τον Αργύρη Πεδουλάκη στην Α1 Ανδρών, αντί του Ριόν Μπράουν, προκειμένου ο Γκανέζος να βρει ρυθμό.

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ

Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ

Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου (25/1/94) φόργουορντ Πάρη Μαραγκού. Ο παίκτης βρίσκεται στη Λάρισα και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ μέχρι το τέλος της περιόδου. Με ύψος 2.05 μ. αποκτήθηκε ώστε να δώσει μεγαλύτερο βάθος στις θέσεις των ψηλών.

Τα πρώτα του επαγγελματικά μπασκετικά βήματα τα έκανε στον Παναθηναϊκό, όπου παρέμεινε μέχρι το 2012. Στη συνέχεια «μετακόμισε» στις ΗΠΑ, όπου αγωνίστηκε με το BlueRidge, ενώ έπειτα αγωνίστηκε στο κολλεγιακό πρωτάθλημα με τους George Washington Colonials, αλλά και με τους AmericanEagles.

Το 2016 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίστηκε για ένα χρόνο. Το 2017 αγωνίστηκε στη Λάρισα με την ομάδα του Φάρου, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Κύμη, έχοντας 3,1 πόντους και 1,8 ριμπάουντ μ.ο.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο την άρχισε με την ομάδα του Κολοσσού Ρόδου.

ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ Ο ΔΗΜ. ΝΤΟΥΓΚΟΣ

Στη σημερινή αναμέτρηση στο Κλειστό της Νεάπολης θα τιμηθεί ο μακροβιότερος παράγοντας του λαρισινού μπάσκετ, ο Δημήτρης Ντούγκος που ίδρυσε την Ολύμπια και συνέδεσε το όνομά του με την ΕΣΚΑΘ γράφοντας πολλές σελίδες στο βιβλίο του θεσσαλικού μπάσκετ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 3/11/29, 17:45, Κλειστό Νεάπολης) η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ θα τιμήσει τον Δημήτρη Ντούγκο, έναν άνθρωπο που έχει ταυτιστεί με το λαρισινό μπάσκετ.

Έχοντας μεγάλες του αγάπες την οινοποιία και το μπάσκετ, στον χώρο του αθλήματος μπήκε στα μέσα της 10ετίας του ’70 και το 1979 ίδρυσε την Ολύμπια Λάρισας, την οποία και οδήγησε στην Α2 Εθνική κατηγορία, στηριζόμενη κατά συντριπτική πλειοψηφία σε παίκτες από τις υποδομές του συλλόγου και την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Το 1981 εξελέγη πρόεδρος της, νεοσύστατης τότε, Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας (ΕΣΚΑΘ), της οποίας με ένα μικρό τριετές διάλειμμα συνεχίζει να ηγείται και να οδηγεί το μπάσκετ της Θεσσαλίας στις νέες προκλήσεις της εποχής.

Για πολλά χρόνια υπήρξε μέλος στη διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και συνεχίζει να στηρίζει το θεσσαλικό μπάσκετ με όλες του τις δυνάμεις, για τον οποίο αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο».

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΟΚ-Ήφαιστος Λήμνου    94-74

Άρης-Κολοσσός Ρόδου      85-87

Ιωνικός Ν.-Ηρακλής 88-74

Λαύριο-Ρέθυμνο      86-78

ΑΕΚ-Πανιώνιος        91-61

Προμηθέας Π.-Περιστέρι

ΣΗΜΕΡΑ

17:45 Λάρισα-Παναθηναϊκός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Περιστέρι       10

Παναθηναϊκός          10

Ιωνικός Νικαίας       10

Προμηθέας Πατρών 9

Λαύριο          10

Ηρακλής        9

Ήφαιστος Λήμνου    9

Κολοσσός Ρόδου     9

ΑΕΚ    8

Πανιώνιος     8

ΠΑΟΚ 8

Άρης   7

Ρέθυμνο        7

Λάρισα         6

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass