Γρηγορίου: «Κανένα ματς δεν είναι εύκολο»

*Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Δημοσίευση: 06 Νοε 2019 22:00

Το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής που έδωσε η ΑΕΛ κόντρα στον ΟΦΗ(3-2) αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΛ που πλέον στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας κόντρα στη Λαμία στο Ael Fc Arena στις 19.30, σε έναν αγώνα που η λαρισινή ομάδα έχει τον τίτλο του φαβορί.


Αυτή όμως είναι η πραγματικότητα; Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου που είδε τον προχθεσινό αγώνα Λαμία-ΝΠΣ Βόλος 1-0 μας λέει: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, αν πιστεύει κάποιος ότι συμβαίνει αυτό είναι χαμένος. Είδα τη Λαμία και είναι μια πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο, άρα το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο και προέχει να είμαστε πολύ προσεχτικοί για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Ούτε πρέπει να εφησυχάσουμε με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα».
Στη συνέχεια συζητήσαμε για τεχνικά ζητήματα ζητώντας από τον Γρηγορίου να μας πει αν το 3-5-2 ή το 4-3-3 ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα. Μας απάντησε: «Συνηθίζαμε να παίζουμε με τρεις αμυντικούς αλλά όταν κάναμε τις διορθωτικές κινήσεις στην αρχή της σεζόν ήταν για να μπορέσουμε να έχουμε κι άλλες τακτικές. Όποια τακτική μας ταιριάζει ανάλογα με τον αντίπαλο, αυτή ακολουθούμε. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι αλλαγές που αποδεικνύουν την έννοια της ομάδας.
Οι παίκτες που μπαίνουν πρέπει να είναι έτοιμοι να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους και να βοηθάνε την ομάδα, όπως έγινε και στον αγώνα με τον ΟΦΗ από τους Φατιόν, Ασούμπρε και Ντάουντα».
Από σήμερα αρχίζει η αγωνιστική προετοιμασία ενόψει του παιχνιδιού με τη Λαμία, καθώς ο Γρηγορίου έχει προγραμματίσει καθημερινές προπονήσεις που θα γίνονται στις 4 μ.μ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ BEST GOAL ΤΟ ΤΕΡΜΑ TOY ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΡΑ
Άνοιξε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Best Goal της 9ης αγωνιστικής! Υποψήφιος της Super League 1 για Best Goal της 9ης αγωνιστικής είναι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Βαγγέλης Μόρας, για το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.
Μπείτε στο vote.slgr.gr και ψηφίστε το Best Goal για την 9η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League.
Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί αύριο Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 16:00.
Tα υποψήφια Best Goal για την 9η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League είναι τα ακόλουθα:
1/ Ρόουζ-Άρης (Πανιώνιος-Άρης)
2/ Σεμέντο-ΟΦΗ (ΑΕΛ-ΟΦΗ)
3/ Μόρας-ΑΕΛ (ΑΕΛ-ΟΦΗ)
4/ Βιεϊρίνια-ΠΑΟΚ (ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός)
5/ Μακέντα-Παναθηναϊκός (ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός)

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΟΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΝΗΣ
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, κλήθηκαν σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League για μεθαύριο Παρασκευή (8/11, 14:00), στο πλαίσιο των αναμετρήσεων για την 9η αγωνιστική. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ και νυν του «τριφυλλιού» θα δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ μαζί του κλήθηκε σε απολογία και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Από την πλευρά του, ο «ισχυρός άνδρας» των «βυσσινί», ο οποίος αναφέρεται ως διερμηνέας, θα λογοδοτήσει για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της ΑΕΛ με τον ΟΦΗ, όπως και η θεσσαλική ΠΑΕ, η οποία έχει κληθεί σε απολογία και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της και για υβριστικά συνθήματα.
Εξηγήσεις για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της και υβριστικά συνθήματα θα δώσει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ (για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό), ενώ μαζί με τον «Δικέφαλο του βορρά» κλήθηκε σε απολογία για τη συμπεριφορά του και ο φροντιστής Ι. Μελετλίδης. Επίσης, σε απολογία για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Άρη κλήθηκε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης, και μαζί του η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ. Από εκεί και πέρα, εξηγήσεις για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής θα δώσουν οι ΠΑΕ ΑΕΚ (για τον αγώνα με τον Ατρόμητο) και Ολυμπιακός (για τον αγώνα με την Ξάνθη).
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ θα απολογηθεί την Παρασκευή και για την κλήση της σε απολογία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, η οποία είχε οριστεί να γίνει την περασμένη Παρασκευή (1/11), αλλά αναβλήθηκε.

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ
Πρόσκληση για την εθνική ομάδα παίδων U15 για προπονήσεις 06-07.11.2019 στη Θεσσαλονίκη έλαβε ο ποδοσφαιριστής Πινακάς Σταύρος που πρέπει να βρίσκεται σήμερα και ώρα 10.30 στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Μακεδονίας στη Μίκρα για να μετάσχει στις προαναφερόμενες προπονήσεις της Εθνικής Παίδων U15.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass