Ρυθμοί Λαμίας στην ΑΕΛ

ΚΟΥΓΙΑΣ: ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΒΕΛΛΙΔΗ - ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΞΤΡΑ ΠΡΙΜ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 07 Νοε 2019 22:20

Σε ρυθμούς Λαμίας κινείται η ΑΕΛ από χθες με την πρώτη προπόνηση μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ (3-2), με τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου να ετοιμάζει τα πλάνα του για ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζει δύσκολο, καθώς η λαρισινή ομάδα θα έχει το άγχος του φαβορί ενώ δεν πρέπει να υποτιμήσει τον αντίπαλό της.


Χθες στο μεταξύ γράφτηκε στον ηλεκτρονικό Τύπο ότι ο Μάρκος Βελλίδης που αγωνιζόταν στη Λαμία πηγαίνει στην ΑΕΛ, αφού κέρδισε την προσφυγή που έκανε σε βάρος της ομάδας της Φθιώτιδας. Η είδηση της μεταγραφής στους «βυσσινί» του Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα (κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών τον Αύγουστο του 2012 για φιλικό αγώνα με τη Νορβηγία στο Όσλο (2-3), ενώ αγωνίστηκε στον φιλικό αγώνα Πολωνία-Ελλάδα (0-0) στις 16/06/2015) προφανώς συνδυάστηκε με το γεγονός ότι ο Κρίστινσον δεν έχει ακόμα ανανεώσει τη συνεργασία του.
Ο μεγαλομέτοχος κ. Κούγιας διέψευσε κατηγορηματικά το γεγονός, λέγοντας τα εξής χθες στην «Ε»: «Είναι ανοησίες και παιχνίδια μάνατζερ. Η ΑΕΛ έχει ένα εξαιρετικό και πλήρες ρόστερ με ισάξιους παίκτες και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ηρεμία ενόψει των δύσκολων παιχνιδιών που έρχονται με πιο δύσκολο το παιχνίδι με τη Λαμία. Το γεγονός ότι ήμουν δικηγόρος του Βελλίδη με το αποτέλεσμα που ήθελε ο παίκτης δεν σημαίνει τίποτα άλλο εκτός από μια ακόμα επαγγελματική ικανοποίηση για μένα».

 

ΤΟ ΠΡΙΜ
Σύμφωνα με πληροφορίες το πριμ των 30.000 ευρώ για την ισοπαλία στο Αγρίνιο κόντρα στην ομάδα του Παναιτωλικού και τη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του ΠΑΟ θα δοθεί μετά τον αγώνα της ΑΕΛ με τη Λαμία και αν είναι νικηφόρο το παιχνίδι τότε θα αυξηθεί, αλλά κανένας δεν γνωρίζει σε τι επίπεδο θα κινηθεί…

 

 

Στην καλύτερη ενδεκάδα Μόρας και Μιλοσάβλιεβιτς

Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League 1, το επίσημο παιχνίδι «Fantasy» της Διοργανώτριας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα. Σε αυτήν της 9ης αγωνιστικής υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, Μόρας και Μιλοσάβλιεβιτς, δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, Τσιντώτας και Ολιβέιρα, ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι, Ρόουζ (Άρης), Μαρσιάλ (Παναιτωλικός), Σεμέδο (Ολυμπιακός), Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ), Άρτσε (Πανιώνιος), Ανδρούτσος (Ατρόμητος Αθ.) και Ζαχίντ (Παναθηναϊκός).

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass