Συγκίνηση για τον Αντώνη

ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΡΕΣΤΗ ΑΠΕΤΙΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΕΠΣΛ, Μ. ΑΤΑ, 2ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΣΤΟ 2ο ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δημοσίευση: 08 Νοε 2019 19:01

Πέρασαν δύο χρόνια χωρίς τον Αντώνη Κορέστη. Έναν άνθρωπο που θα μείνει για πάντα ζωντανός στις μνήμες όλων για την εντιμότητα του χαρακτήρα του, τις αξίες και τα ιδανικά που υπηρέτησε, την καλοσύνη και το ήθος του.

Ήταν Νοέμβριος του 2017 όταν ο Αντώνης έχασε την άνιση μάχη που έδινε για τη ζωή, σε ηλικία 37 ετών. Διαιτητής ποδοσφαίρου, στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας και του Προσκοπισμού, αλλά πάνω απ’ όλα ένας σπάνιος άνθρωπος.

Χθες στο στάδιο Αλκαζάρ ήταν όλοι εκεί. Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοί του από τους τομείς που υπηρέτησε στη –δυστυχώς- σύντομη ζωή του, για να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη του, στο 2ο ετήσιο τουρνουά ποδόσφαιρου που διοργάνωσε η ΕΠΣΛ στο στάδιο Αλκαζάρ, με τη συμμετοχή των ομάδων των Διαιτητών της ΕΠΣΛ, της Μ. ΑΤΑ και του 2ου Σώματος Προσκόπων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που στόχος των διοργανωτών είναι να καθιερωθεί ως θεσμός, η οικογένεια Κορέστη απένειμε τιμητικές πλακέτες στην ΕΠΣΛ, τη Μ. ΑΤΑ και το 2ο Σύστημα Προσκόπων για τη συμβολή τους στη διοργάνωση. Επίσης η οικογένεια Κορέστη προσέφερε χυμούς και νερά στους αγωνισθέντες, καθώς και γλυκά σε όλους τους παρευρεθέντες φιλάθλους.

Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του 2ου Συστήματος Προσκόπων αγωνίστηκε με φανέλες που έγραφαν «Αντώνη θα είσαι πάντα μαζί μας». Ο πατέρας του αδικοχαμένου Αντώνη, Γιώργος Κορέστης συνοδευόμενος από τη σύζυγο Κυριακή και τα τέκνα Ζωή-Κωνσταντίνα και Γρηγόρη ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στη διεξαγωγή της χθεσινής εκδήλωσης, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Μπουχλαριώτης και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Καρυώτης, Τσακίρης, Γρηγοριάδης και Γκρίμπας, ο διοικητής της Μ. ΑΤΑ, Ασμχος (Ι) κ. Τζίκας, ο επικεφαλής των Προσκόπων κ. Κόρκας, ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Λιόλιος και ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Βαλιώτης, το μέλος του Δ.Σ. του ΣΔΠΛ κ. Ρεντόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΠΠΛ, κ. Νεμπεγλέρας, παλαίμαχοι διαιτητές, ποδοσφαιριστές, προπονητές κ.ά.

ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της χθεσινής εκδήλωσης, σύμφωνα με το πρόγραμμα διεξήχθησαν τρεις αναμετρήσεις με πρώτη αυτή ανάμεσα στους Διαιτητές της ΕΠΣΛ και τη Μ. ΑΤΑ. Νικήτρια αναδείχθηκε η Μ. ΑΤΑ με 1-0 σ’ ένα παιχνίδι που παρά το φτωχό σκορ είχε συναρπαστική εξέλιξη, αφού οι Διαιτητές σκόραραν λίγο πριν την εκπνοή με τον Βασιλό, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Έτσι το τέρμα που πέτυχε ο Σταμάτης για τη Μ. ΑΤΑ ήταν αυτό που καθόρισε τον νικητή στο πρώτο χρονικά παιχνίδι.

Στη δεύτερη αναμέτρηση διασταύρωσαν τα ξίφη τους το 2ο Σύστημα Προσκόπων με τους Διαιτητές της ΕΠΣΛ. Αυτή τη φορά οι Διαιτητές χάρη στο γκολ του Αναγνωστόπουλου πήραν τη νίκη με 1-0.

Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι η Μ. ΑΤΑ αντιμετώπισε το 2ο Σύστημα Προσκόπων πετυχαίνοντας τη δεύτερη σερί νίκη της και πάλι με το ίδιο σκορ, 1-0. Σκόρερ αυτή τη φορά χρίστηκε ο Μάρκιν.

Τη διαιτητική κάλυψη του τουρνουά είχαν οι κ. Καραθάνος, Κοντογιώργης, Καραμαγκιόλας και Σκριάπας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Μ. ΑΤΑ: Κοκκαλάρας, Λαγγούρας, Βλησαρούλης, Μπατζογιάννης, Θέος, Μαγκώτσιος, Τσίκας, Παπαδόπουλος, Μάρκιν, Παπαλάμπρος, Σταμάτης (Πιστολάρας, Τσιπλικιάρης, Σύκος).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΠΣΛ: Θ. Βαλιώτης, Καραγιάννης, Καρακώστας, Κουκούλης, Γούλας, Βασιλός, Δεδικούσης, Ι. Ντελέζος, Μίχος, Μπουμαρσόπουλος, Μπλιώνας (Κακάνης, Ρουπέλας, Θύμιου, Θ. Ντελέζος, Σκάρπας, Κοντογιώργος, Δίχρης, Αναγνωστόπουλος, Κοντονάσιος, Ν. Κοτούμπας, Αγγελούλης, Στάικος, Δ. Κοτούμπας, Μ. Μπουρονίκος).

2ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ: Βογιατζής, Ευαγγέλου, Συντζάκης, Γουναράς, Μαργαρίτης, Γκατζόγιας, Θ. Λευκαδίτης, Ελ. Λευκαδίτης, Μ. Λευκαδίτης, Παπαϊωάννου, Τσιάντας.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass