Επικεντρωμένη στον αγώνα με τη Λαμία

*Η ΑΕΛ ΜΕ ΝΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΡΑΔΑ *ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Δημοσίευση: 09 Νοε 2019 20:18

Ο μεθαυριανός αγώνας της ΑΕΛ με τη Λαμία, που θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA στις 19:30, θα είναι ένα καλό τεστ για τους «βυσσινί» να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν ώστε η ομάδα να βρεθεί σε τροχιά Ευρώπης.

Οι συνεχόμενες επιτυχίες και η σημαντική νίκη επί του ΟΦΗ με 3-2, ανέβασαν και άλλο την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι όμως καλούνται να δείξουν την ίδια καλή εικόνα και απέναντι στην ομάδα της Λαμίας.

Ένα παιχνίδι που παρουσιάζει εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον και στο οποίο η ΑΕΛ οφείλει να δείξει την πρέπουσα αγωνιστική πειθαρχεία και σοβαρότητα, ώστε να προσθέσει μια ακόμη επιτυχία στο ενεργετικό της, ενώ και ο κόσμος αναμένεται πως θα έχει δυναμική παρουσία.

Μάλιστα δεν αποκλείεται η ομάδα να βρεθεί ακόμη και στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα με συνδυασμό αποτελεσμάτων, όμως το ζητούμενο είναι να κερδίσει τον αγώνα και μετά όλα θα κυλήσουν πιο ευχάριστα, ενώ στη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League 1 λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου θα φροντίσει να διορθωθούν και όποιες αδυναμίες εντόπισε, διότι πάντα «εχθρός» του καλού, είναι το καλύτερο.

Κατά τα άλλα, χθες υπήρχε γιορτινή ατμόσφαιρα στα Δένδρα λόγω του εορτάζοντας προπονητή του κ. Γρηγορίου και το καλύτερο δώρο που μπορούν να του κάνουν οι παίκτες του, είναι μια νίκη που να συνδυασθεί και με καλή εμφάνιση.

Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει το μεσημέρι στο AEL FC ARENA και αύριο μετά την προπόνηση η αποστολή που θα συγκροτηθεί, θα αναχωρήσει το μεσημέρι για τη γειτονική Καρδίτσα, όπου και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο στον δρόμο προς τη Μητρόπολη.

Από αγωνιστικής πλευράς, ο Κρίστινσον θα παίξει κανονικά και μετά το παιχνίδι θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της Ισλανδίας, ενώ τα προβλήματα εντοπίζονται μόνο στον Φιλίποβιτς, ο οποίος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμος και στον Σικάφκα, που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΟΗΤΡΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Οι σπουδαίες αναμετρήσεις συνεχίζονται στο πρωτάθλημα της Super League 1. Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δίνουν τη δική τους μάχη στο Ολυμπιακό Στάδιο αύριο το βράδυ, σε ένα ντέρμπι στο οποίο οι δύο ομάδες πέραν του γοήτρου έχουν και μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο.

Η αυλαία ανοίγει σήμερα στο «Πανθεσσαλικό» με τον Χουάν Φεράντο να παίζει - ίσως - το τελευταίο του χαρτί για παραμονή στον πάγκο του ΝΠΣ Βόλου, ο οποίος υποδέχεται τον Παναιτωλικό που ακόμη αναζητεί την παρθενική φετινή του νίκη. Λίγες ώρες αργότερα, στο Ηράκλειο, ο εξαιρετικός φέτος ΟΦΗ δοκιμάζει τις αντοχές του επί 44 αγώνες αήττητου ΠΑΟΚ.

Αύριο, πέραν της αθηναϊκής μονομαχίας, ο Άρης περιμένει στη Θεσσαλονίκη τον ανεβασμένο Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθη και Πανιώνιος κοντράρονται στα Πηγάδια, ενώ ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει κούραση και απογοήτευση από την ήττα 2-0 από την Μπάγερν στο Μόναχο για το Champions League, καθώς φιλοξενεί τον Ατρόμητο. Μεθαύριο Δευτέρα, ΑΕΛ και Λαμία ρίχνουν την αυλαία για δύο εβδομάδες, μιας και ακολουθεί η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του EURO2020.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

(10η αγωνιστική)

ΣΗΜΕΡΑ

17:15  ΝΠΣ Βόλος - Παναιτωλικός NS1

19:30  ΟΦΗ - ΠΑΟΚ NS2

ΑΥΡΙΟ

15:00  Άρης - Αστέρας Τρίπολης NS1

17:00  Ξάνθη - Πανιώνιος ΕΡΤ

17:15  Ολυμπιακός - Ατρόμητος NS2

19:30 Παναθηναϊκός - ΑΕΚ NS1

ΔΕΥΤΕΡΑ

19:30  ΑΕΛ - Λαμία NS1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 9 αγώνες)

1. Ολυμπιακός        16-3   23

2. ΠΑΟΚ       20-11  21

3. ΑΕΚ          15-12  17

4. ΟΦΗ         19-11  16

5. Ξάνθη       10-10  16

6. ΑΕΛ          14-10  15

7. Άρης         14-10  12

8. Ατρόμητος 17-14  11

9. Αστέρας Τρίπολης         13-14  10

10. Παναθηναϊκός    8-14   9

11. ΝΠΣ Βόλος        9-18   9

12. Λαμία      6-15   7

13. Παναιτωλικός     6-15   3

14. Πανιώνιος          6-16   -1

-----------------------------------------

*** Ο Πανιώνιος ξεκίνησε τη σεζόν με -6 βαθμούς.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass