ΝΙΚΗΣΕ 2-1 ΤΟΝ ΔΡΥΜΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΛ

Στην παράταση η Πελασγιώτιδα με... δράστη τον Γελαλή

Δημοσίευση: 15 Νοε 2019 22:31
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ

Την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση πήρε η Πελασγιώτιδα, η οποία επικράτησε χθες στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» του Δρυμού με 2-1 στο πλαίσιο της 3ης φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΛ.


Η νίκη ήρθε μετά από ανατροπή για την ομάδα του Κώστα Μπακατσή και με δράστη τον Γελαλή που χάρη στο γκολ που πέτυχε στο 110’ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Ο Δρυμός (που στην παράταση αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κοντολάρι στο 90’) θα μπορούσε να είχε πάει το παιχνίδι στα πέναλτι, ωστόσο στάθηκε άτυχος καθώς στο 120’ η μπάλα στο φάουλ του Τέλιου αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.
Ανταγωνιστικό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές της καλές στιγμές η καθεμία και τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 37’ με το πλασέ του Λαγιόκαπα.
Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 60’ όταν ο Τσιαντούλης με πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στην παράταση «μίλησε» ο Γελαλής, ο οποίος στο 110’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουρουζίκας, με βοηθούς τους κ. Γκαρέλη και Μίχο.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κ. Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Γελαλής, Γούργος, Θώμος (46’ Μούτος), Μαριγκούδης (62’Λαζαρίδης), Στασινός, Κουτσικούλης, Ποτός, Χατζής (68’Ντογκάνι), Ιορδανίδης (58’ Ζυγογιάννης), Τσιαντούλης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΡΥΜΟΥ (Κ. Καζάκης): Αθανασόπουλος, Γκαντούνας Β., Μιφτάρι, Δαχλύθρας, Κόγιος (74’Σουγλής), Λαγιόκαπας, Κατσιαμήτας (9’λ.τ Ρούσι Μ.), Γκαντούνας Γ., Γκόγκουρας (95’Τέλιος), Κοντολάρι, Καρακώστας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (3η φάση)
Γαλήνη- Δαμασιακός    1-2
ΠΟ Ελασσόνας-Αχιλλέας Φ.    2-0
Νεάπολη-Ναρθάκι    0-1
Δένδρα-Κιλελέρ    4-2
Αγ. Ανάργυροι-Φαλανιακός    0-5
Πελασγιώτιδα-Δρυμός    2-1 παρ. (1-1 κ.α.)
Αμπελιά-Μαυροβούνι (20/11, 14:30)
*Υπενθυμίζεται ότι στην επόμενη φάση έχουν προκριθεί άνευ αγώνα 25 ομάδες, ήτοι Φιλοκτήτης, Ευαγγελισμός, ΑΠ Ελασσόνας, Δήμητρα Γιάνν., Λαρισαϊκός, Γόννοι, Υπέρεια,
ΑΣ Βορειοηπειρωτών, Βούναινα, Αναγέννηση Φ., Ραχούλα, Βαλανίδα, Προμηθέας, Μελισσοχώρι, Μακρυχώρι, Αμπελωνιακός, Τύρναβος 2005, Σμόλικας, Αργυροπούλι, Αβέρωφ, Λάρισα 2012, Βλαχογιάννι, Δωτιέας Αγιάς, Ηρακλής Λάρισας και Οικονόμος Τσαριτσάνης. Σ’ αυτές προστίθενται σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της 3ης φάσης οι Δαμασιακός, ΠΟ Ελασσόνας, Ναρθάκι, Δένδρα, Φαλανιακός και Πελασγιώτιδα, ενώ απομένει μία ακόμα ομάδα (θα προκύψει από το παιχνίδι Αμπελιά-Μαυροβούνι στις 20 του μηνός) για να συμπληρωθεί η 32άδα της 4ης φάσης του θεσμού.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass