*Η ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ *ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Παραμένουν στην ΑΕΛ οι υψηλές φιλοδοξίες

Δημοσίευση: 16 Νοε 2019 22:05

Το δυνατό ταρακούνημα που έφερε η ήττα στο AEL FC ARENA από τη Λαμία με 3-0 αναμένεται πως θα έχει και τα θετικά του, εκτός από το αρνητικό αποτέλεσμα, το οποίο στεναχώρησε τους φίλους της ομάδας, που ήταν στο γήπεδο, και όχι μόνο.


Οι παίκτες πρέπει να συνειδητοποίησαν πλέον πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και για να κατακτηθούν βαθμός ή βαθμοί, χρειάζεται να γίνεται σε κάθε ματς από δω και πέρα κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο, οποιοσδήποτε και αν είναι ο αντίπαλος, είτε βρίσκεται ψηλά ή χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
Η ΑΕΛ είχε μια πολύ καλή εικόνα μέχρι την περασμένη Δευτέρα, όμως θεωρούμε πως με μια ήττα και μια άσχημη εμφάνιση δεν πρέπει να «σβηστούν» όλα, γιατί απλά δεν ήρθε και η καταστροφή, ενώ υπάρχουν οι δυνατότητες και τα περιθώρια για το κάτι παραπάνω.
Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα και τη μεγάλη ευκαιρία που δόθηκε για να πλασαριστεί η ομάδα στην πρώτη τριάδα, το γεγονός πως παρέμεινε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 1, είναι κάτι που δείχνει πως η φετινή ΑΕΛ μπορεί να υλοποιήσει τις υψηλές της φιλοδοξίες, αρκεί να μην επαναληφθούν λάθη που έγιναν στο παιχνίδι με τη Λαμία. Αναμφισβήτητα χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια στη συνέχεια και να πιστέψουν οι παίκτες πως είναι εφικτό να τερματίσουν ψηλότερα από την 6η θέση, που βρίσκεται η ομάδα σήμερα, όμως απαιτούνται προσωπικές θυσίες και πίστη πως μπορούν να τα καταφέρουν, έστω και δύσκολα.
Από κει και πέρα, ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου επιδιώκει με τους συνεργάτες του να αξιοποιήσει αυτές τις ημέρες που έχουμε διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, για να διορθωθούν οι όποιες αδυναμίες εντοπίστηκαν.
Δοκιμάζει λοιπόν διάφορα πράγματα και αναζητεί τους αντικαταστάτες των Γουάρντα και Κάτσε, οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (18:00).
Από τις προπονήσεις απουσιάζουν ο Κρίστινσον που είναι στην αποστολή της Εθνικής Ισλανδίας, όπως επίσης και ο Γουάρντα ο οποίος έχει άδεια, ενώ άδεια δόθηκε χθες και στον Κάτσε. Ο Φιλίποβιτς ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται από τη Δευτέρα να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Σικάφκα ακολουθεί επίσης ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια πρωινή προπόνηση, αύριο η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει το πρωί και από μεθαύριο Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, θα γίνει ανάλυση του αγώνα που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ.
ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ
Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο του Αντόνιο ντε Νίγκρις και από την ΠΑΕ ΑΕΛ υπήρξε η σχετική ανακοίνωση: « Έφυγε ξαφνικά εκείνο το εφιαλτικό ξημέρωμα της 16ης Νοεμβρίου 2009. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο "Ελ Τάνο" δεν θα έμπαινε την Κυριακή στο γήπεδο φορώντας τη φανέλα με το άλογο στο στήθος και το Νο 9. Ήταν όμως μια αδυσώπητη πραγματικότητα.
Γνώριζε τον κίνδυνο, αλλά η παθολογική του αγάπη για το ποδόσφαιρο και η -μέσω των εμφανίσεών του με την ΑΕΛ- συμμετοχή του με την Εθνική του Μεξικού στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010, τον είχαν συνεπάρει.
Ο Αντόνιο ντε Νίγκρις «έφυγε» στα 31 του χρόνια ντυμένος στα βυσσινί. Δέκα χρόνια λείπει από κοντά μας και θα λείπει για πάντα, θα ζει όμως αιώνια στις καρδιές μας».
ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ Ο κ. ΚΟΥΓΙΑΣ -ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι δυνάμει της υπ' αρ. 233/15.11.2019 απόφασης της Προέδρου του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου Super League κυρίας Τσαγκιά, ο κ. Αλέξιος Κούγιας απηλλάγη της αποδοθείσας σε αυτόν πειθαρχικής παράβασης για δήθεν υβριστική συμπεριφορά εις βάρος του διαιτητή Κομίνη, στον από 3.11.2019 αγώνα μεταξύ ΑΕΛ - ΟΦΗ.
Πάντως το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό τιμώρησε με πρόστιμο την ΑΕΛ και το συνολικό ποσό που καλείται να καταβάλει η ΠΑΕ είναι 4.500 ευρώ.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass