Ο ΝΟΛ στον όμιλο της Β’ φάσης

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΜΕ 10-9

Δημοσίευση: 17 Νοε 2019 15:06

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο ΝΟ Λάρισας στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου με 10-9, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Β' ομίλου στην Α' φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στον όμιλο της Β' φάσης.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό από το πρώτο σφύριγμα, με τον Πανιώνιο να παίρνει το προβάδισμα (3-2), όμως ο ΝΟΛ κατάφερε να περάσει μπροστά στο ημίχρονο με 6-3. Η τρίτη περίοδος άνηκε και πάλι στη γηπεδούχο ομάδα, η οποία ισοφάρισε σε 8-8 και όλα έδειχναν ότι τα δύο σωματεία θα μοιραστούν από ένα βαθμό, όμως το γκολ της Τουλουμτζίδου, 3:20 πριν τη λήξη του αγώνα, έγραψε το τελικό 10-9 υπέρ του ΝΟ Λάρισας.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 2:13 της 3ης περιόδου, απεβλήθη με κόκκινη κάρτα ο έφορος του ΝΟ Λάρισας, κ. Τουλουμτζίδης, για έντονη διαμαρτυρία. Στο 1:28 της 4ης περιόδου, απεβλήθη με κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητή του Πανιωνίου, κ. Δημακόπουλος, για έντονη διαμαρτυρία».

Τα οκτάλεπτα: 3-2 , 0-4 , 5-2 , 1-2

Διαιτητές: Ποσποτίκης, Χατζηγούλας

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σταμάτης Χέλμης): Τζούρκα, Σαφέτη, Δουρέκα Αδ., Καλογεροπούλου, Αποστολίδου 1, Τούρου, Κούβδου Ν. 2, Παπαφιλίππου, Μαλλιαρού, Λιαπάκη, Μπινιάρη 1, Σολανάκη 3, Ζερβού, Χέλμη 2, Μήτσου

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Γαβριάς): Παπαϊωάννου Στ., Τουλουμτζίδου 2, Πουστινίκοβα 2, Καριπίδου Μ. 4, Καλογιάννη, Κολτσίδα 1, Λαμπρονίκου, Τερζή 1, Χασιώτη, Πατούνα, Πετάση, Καριπίδου Η., ΜακΓκι, Τσιάρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass