Σεμινάριο για το χτίσιμο αυτοπεποίθησης στα παιδιά-αθλητές

Πραγματοποιήθηκε στο Olympic Park με ομιλητή τον κ. Υφαντίδη

Δημοσίευση: 18 Νοε 2019 22:47

Ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα το χτίσιμο αυτοπεποίθησης στα παιδιά-αθλητές ως παράγοντα μεγιστοποίησης της απόδοσης, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν γονείς και προπονητές της Olympic Football Academy. Ομιλητής ήταν ο Αχιλλέας

Υφαντίδης επικοινωνιολόγος, ψυχολόγος των μικρών εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου, ο οποίος με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο κράτησε μέχρι τέλους αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων. Στη συνέχεια διεξήχθη μια διεξοδική συζήτηση με προπονητές ακαδημιών αναφορικά με τους τρόπους καλύτερης επικοινωνίας των στόχων των ακαδημιών τους με τους γονείς. Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή πολλών προπονητών από τις ακαδημίες της πόλης μας και της γύρω περιοχής, οι οποίοι έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τη δουλειά τους, το παιδικό ποδόσφαιρο. Οι προπονητές που συμμετείχαν, ήταν οι: Βλάχος Δημ, Γαλάνης, Τσινούδης, Μάτος, Κωνσταντίνου, Κουτσαφτίκης, Βασιλείου, Βλάχος Λάμπρος, Καλτσάς, Ταρταμπούκας, Δημόπουλος, Κουτσάκης, Μαϊμουλιώτης, Ξύτσας, Φλώρος, Κατσιάνος, Αγγελακόπουλος, Μανάκας, Χατζηγιάννης, Καστανούλιας, Μαλαμάς και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Olympic Football Academy, Νίκος Λιούπας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass