Κι άλλη αλλαγή προ των πυλών;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ

Δημοσίευση: 19 Νοε 2019 22:24

Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ μετά τη νίκη στη Ρόδο επί του Κολοσσού με 83-80 έδειξε ότι η έλευση του νέου τεχνικού Βαγγέλη Αγγέλου επέδρασε θετικά στην ομάδα, ενώ ο προπονητής άρχισε και τον ανασχηματισμό της.


Ήδη ήρθε χθες ο 27χρονος Άντονι Χίκι -που πήρε τη θέση του Ρέινολντς- που συστήθηκε στον Βαγγέλη Αγγέλου (φωτ.) και αύριο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση.
Οι αλλαγές, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν σταματούν εδώ, καθώς η διοίκηση της ομάδας είναι κοντά σε συμφωνία με παίκτη γνώριμο στο ελληνικό κοινό με θητεία σε κορυφαία ομάδα με ύψος 1,98 και αγωνίζεται τόσο ως σμολ φόργουορντ όσο και ως πάουερ φόργουορντ.
Αν γίνει αυτή η μεταγραφή η ομάδα θα ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο, καθώς ο συγκεκριμένος καλαθοσφαιριστής είναι σε καλή κατάσταση αγωνιζόμενος στη Γαλλία (κατά πληροφορίες στη συγκεκριμένη χώρα βρήκε την επόμενη στέγη του ο Ρέινολντς).
Από κει και πέρα το μυαλό όλων είναι στο παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου που θα γίνει το Σάββατο και η λαρισινή ομάδα θα επιδιώξει πάση θυσία τη νίκη για να μπορέσει να πάρει βαθμολογική «ανάσα» και να βρεθεί λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Το παιχνίδι θεωρείται δύσκολο, αλλά υπάρχει και ηθική υποχρέωση για επιτυχία απέναντι σε μια ομάδα που με έδρα τη Λάρισα παρέμεινε στην Α1, αλλά μετακόμισε στη Λήμνο αφήνοντας στα «κρύα του λουτρού» την πόλη...

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass