Σε οικονομικό αδιέξοδο Αχιλλέας και Αναγέννηση

ΖΗΤΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 21 Νοε 2019 21:56

Σε απόγνωση βρίσκονται οι δύο ιστορικές ομάδες των Φαρσάλων, Αχιλλέας και Αναγέννηση, λόγω οικονομικών προβλημάτων και δύσκολα θα αντεπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις τη φετινή χρονιά, αφού, εκτός της αδιαφορίας της τοπικής κοινωνίας, αναγκάζονται να αγωνίζονται στα γήπεδα Βαμβακούς και Βασιλί, λόγω εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των εσόδων τους (σε εισιτήρια, πινακίδες κ.λπ.) ακόμα πιο πολύ.


Στην προχθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ Φαρσάλων, οι δύο ομάδες με επιστολή τους ενημέρωσαν το Δημοτικό Συμβούλιο για το αδιέξοδο, στο οποίο έχουν περιέλθει, που ίσως τις οδηγήσει στην αποχώρηση από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ, στα οποία συμμετέχουν.
Συγκεκριμένα, η επιστολή που αναγνώστηκε στο ΔΣ Φαρσάλων αναφέρει τα εξής: “Διά της παρούσης επιστολής μας, σας αναφέρουμε ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων τα ιστορικά σωματεία των Φαρσάλων Αχιλλέας και Αναγέννηση δύσκολα θα αντεπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά αν δεν χρηματοδοτηθούν από τον Δήμο Φαρσάλων με κάποιο ποσό. Οι καιροί είναι δύσκολοι, ο φίλαθλος κόσμος δεν ανταποκρίνεται πλέον να επανδρώσει τα σωματεία αυτά διοικητικά, αλλά και να βοηθήσει οικονομικά και έτσι δύο ιστορικά σωματεία οδηγούνται στη διάλυση.
Κύριοι, μέχρι το τέλος του 2019 κινδυνεύουμε να μην κατέλθουμε να αγωνιστούμε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ. Παρακαλούμε να βρείτε κάποια λύση για την οικονομική μας ενίσχυση. Παράλληλα, αναφέρουμε ότι η απομάκρυνση των ομάδων από το Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων, λόγω εργασιών, μείωσε τα έσοδά τους, με αποτέλεσμα η οικονομική δυσπραγία να είναι μεγαλύτερη”.

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass