ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ NBA ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΪΤ ΟΥΟΡΙΟΣ ΤΟ 2015

ΚΑΕ Λάρισα: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπράντον Ρας

Δημοσίευση: 22 Νοε 2019 15:00

Την απόκτηση του Μπράντον Ρας ανακοίνωσε επίσημα χθες η ΚΑΕ Λάρισα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού σούτινγκ γκραντ- φόργουορντ Μπράντον Ρας. Ο Μπράντον Ρας είναι 34 ετών (7/7/1985), με ύψος 1,98μ. Αναδείχθηκε πρωταθλητής στο NBA με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριος το 2015, στη δεύτερή του θητεία.


Ως πρωτοετής στο κολλέγιο, ολοκλήρωσε την πρώτη του χρονιά ως πρώτος σκόρερ, ριμπάουντερ και πιο εύστοχος στα σουτ 3 πόντων της ομάδας του και είχε εκλεγεί ως ο καλύτερος ρούκι. Δήλωσε συμμετοχή στο ντραφτ και το καλοκαίρι του 2008 επιλέχθηκε στο νούμερο 13 από το Πόρτλαντ. Συνέχισε για τρία ακόμη χρόνια στο κολλέγιο, το Κάνσας και το 2008 κατέκτησε το κολεγιακό πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα αναδειχθεί MVP στον ημιτελικό κόντρα στο Νορθ Καρολάινα, πετυχαίνοντας 25 πόντους και έχοντας 5 ριμπάουντς. Μετά από ανταλλαγή το 2008 υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο στο ΝΒΑ, με τους Πέισερς και το 2011 μετακόμισε στους Ουόριος, και τη δεύτερη χρονιά υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με αποδοχές 8 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ήταν άτυχος καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο.  Έτσι, το 2013 πήγε στη Γιούτα και τους Τζαζ, για να επιστρέψει στους Ουόριορς ένα χρόνο μετά, φτάνοντας στους τελικούς, όπου ηττήθηκαν από το Κλίβελαντ, για να κατακτήσει το «δαχτυλίδι» ένα χρόνο μετά. Αγωνίστηκε μία σεζόν στη Μινεσότα, ενώ υπέγραψε χωρίς να αγωνιστεί, στους Μπακς και το Πόρτλαντ.
Ολοκλήρωσε την καριέρα του στο ΝΒΑ έχοντας 4,2 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Ο Μπράντον Ρας αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας αύριο Σάββατο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass