Για το «2 στα 2» η ΚΑΕ Λάρισα

ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (15:45, ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ) ΤΟΝ ΗΦΑΙΣΤΟ ΛΗΜΝΟΥ

Δημοσίευση: 23 Νοε 2019 22:53

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Με στόχο να δώσει προστιθέμενη αξία στην εκτός έδρας νίκη στη Ρόδο και να προσθέσει πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της η ΚΑΕ Λάρισα υποδέχεται σήμερα στις 15:45 στο Κλειστό της Νεάπολης τον Ήφαιστο Λήμνου, στο πλαίσιο της 8ης

αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League.
Στο ντεμπούτο λοιπόν του Άντονι Χίκι, η Λάρισα ψάχνει την 3η συνολικά νίκη της και τη 2η εντός έδρας στη φετινή διοργάνωση. Ο νεοαποκτηθείς 27χρονος Αμερικανός γκαρντ στην πρώτη εμφάνισή του με τη φανέλα της Λάρισας χρειάζεται έναν πόντο για να φτάσει τους 400 στην Basket League και τρία εύστοχα δίποντα για να φτάσει τα 100.
Το ντεμπούτο του Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία των «κυανολεύκων» στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και επισφραγίστηκε με το «διπλό» στη Ρόδο, γεγονός που σημαίνει ότι ο 57χρονος προπονητής θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και να δώσει στην ομάδα της Λάρισας, την απαιτούμενη ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια.
Σε ό,τι αφορά στον Ήφαιστο, προέρχεται από την επιβλητική εμφάνιση στο ματς με τον Άρη και ψάχνει διακαώς τη δεύτερη εκτός έδρας και 5η συνολικά νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.
Η προετοιμασία της ΚΑΕ Λάρισας ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα με τον τεχνικό Βαγγέλη Αγγέλου να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες. Για το σημερινό παιχνίδι, το οποίο έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας, μίλησε ο Νταρνέλ Χάρις λέγοντας χαρακτηριστικά πως «με την έλευση του νέου προπονητή έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα. Ο κόουτς έχει φέρει μια διαφορετική φιλοσοφία και αυτό φάνηκε. Το ματς με τον Ήφαιστο είναι πολύ δύσκολο και σημαντικό για μας. Πρέπει να παίξουμε για τη νίκη, για το αποτέλεσμα, έτσι ώστε να δώσουμε και αξία στη νίκη που πετύχαμε την περασμένη αγωνιστική. Για να το πετύχουμε αυτό όμως χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου. Θα ήθελα η εικόνα του γηπέδου να είναι όπως με τον Παναθηναϊκό. Τους χρειαζόμαστε για να μας ωθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας».
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ
15.45 Λάρισα-Ήφαιστος Λήμνου
15.45 Ιωνικός Ν.-Κολοσσός Ρ.
15.45 ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο
15.45 Προμηθέας Π.-Πανιώνιος
17.45 Λαύριο-ΑΕΚ
ΑΥΡΙΟ
17.00 Άρης-Περιστέρι
ΔΕΥΤΕΡΑ
19.00 Παναθηναϊκός-Ηρακλής
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναθηναϊκός    14
Περιστέρι    13
Προμηθέας Π.    12
Λαύριο    12
Ήφαιστος Λ.    11
Ιωνικός Ν.    11
ΑΕΚ    10
Κολοσσός Ρ.    10
Ηρακλής    10
ΠΑΟΚ    9
Πανιώνιος    9
Ρέθυμνο    9
Λάρισα    9
Άρης    8

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass