Θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της η ΑΕΛ

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ (18:00)

Δημοσίευση: 23 Νοε 2019 21:50

Επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις αύριο για την ΑΕΛ, η οποία θα παίξει στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (18:00), με στόχο να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και να διατηρηθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Super League 1.


Η αποστολή της είναι πολύ δύσκολη απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδος, όμως οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου καλούνται να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους και να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό σε ένα ματς που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.
Οι «βυσσινί» πρέπει να αντιδράσουν ψύχραιμα στην αναμενόμενη πίεση που θα έχουν από τον αντίπαλό τους, κυρίως στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και να πιστέψουν πως μπορούν να διεκδικήσουν ένα βαθμοφόρο αποτέλεσμα.
Όλο αυτό το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας, ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό των παικτών μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λαμία με 3-0 και τους ζήτησε να αφοσιωθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπου τους δίνεται η ευκαιρία με την εμφάνισή τους να δείξουν πως τη φετινή χρονιά, έχουν τις δυνατότητες για να τερματίσουν ψηλά στη βαθμολογία.
Από αγωνιστικής πλευράς και στη χθεσινή προπόνηση έμφαση δόθηκε στην τακτική, με τον κ. Γρηγορίου να δοκιμάζει διάφορα σχήματα και απ' ό,τι φαίνεται, θα επιλέξει ένα εκ των 3-5-2, 4-2-3-1 ή 4-3-3.
Όσο για τους αντικαταστάτες των Γουάρντα και Κάτσε, φαίνεται πως στη θέση του Κάτσε θα παίξει ο Φατιόν, ενώ σε αυτή του Γουάρντα ένας εκ των Ασούμπρε, Μπούστο ή Ντάουντα.
Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 4 το απόγευμα και εν συνεχεία η αποστολή, που θα συγκροτηθεί, θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.
*Εν τω μεταξύ χθες είχαμε και γεννητούρια στην ΑΕΛ, καθώς η σύζυγος του Σέρβου ποδοσφαιριστή Στέφαν Ζίφκοβιτς, Μιλένα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, στην οποία δόθηκε το όνομα Θεοδώρα.
Ο ποδοσφαιριστής πήρε άδεια για να βρεθεί κοντά στη σύζυγο και την κόρη του με τις ευχές της ΠΑΕ ΑΕΛ να τον συνοδεύουν.

Ο ΠΑΟΚ
Ολοκληρώνει σήμερα το πρωί την προετοιμασία του για τον αγώνα με την ΑΕΛ ο ΠΑΟΚ, που χθες έκανε τη βασική προπόνηση της τρέχουσας εβδομάδας, με ένταση και κυκλοφορία της μπάλας, πάνω στο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης.
Μοναδικοί απόντες ήταν οι Βέρνμπλουμ και Ζαμπά και δεν υπήρχε κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα. Στην αποστολή, που θα συγκροτηθεί σήμερα μετά την τελευταία προπόνηση που θα γίνει στις 10:30 στην Τούμπα, θέση διεκδικούν οι Βαρέλα και Μαουρίσιο, που μάλιστα διεκδικούν θέση και στον αρχικό κορμό. Θέση στη βασική ενδεκάδα διεκδικεί και ο Βιεϊρίνια, που με δεδομένο την απουσία του Ζαμπά, ίσως ξεκινήσει εξ αρχής. Για τον Αμπέλ Φερέιρα επιλογές λοιπόν υπάρχουν σε κάθε θέση της ενδεκάδας.

ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ
Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, μετά τους Ρίστιτς και Χαλκιαδάκη, δύο ακόμα παίκτες της ΑΕΛ κλήθηκαν να λύσουν κοινή συναινέσει τα συμβόλαιά τους και εξελίξεις αναμένεται πως θα υπάρξουν μετά τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

ΔΥΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και νυν παίκτης της ΑΕΚ, Μίλος Ντέλετιτς, όσο και ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων των «βυσσινί» Θόδωρος Καντάς, προσέφυγαν κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ
Τα αρνητικά αποτελέσματα έφεραν την απομάκρυνση του Γιάννη Αναστασίου από τον πάγκο του Ατρόμητου.
Με υπηρεσιακό δίδυμο τους Γιώργο Κορακάκη και Σωκράτη Οφρυδόπουλο, οι Περιστεριώτες θα επιδιώξουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, καθώς υποδέχονται αύριο το απόγευμα τον εξαιρετικό φέτος ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.
Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο, φιλοξενείται σήμερα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ενώ ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί αύριο στην Τούμπα την ΑΕΛ.
Με ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον, αναγεννημένο μετά την έλευση του Μίχαελ Ένινγκ στην τεχνική του ηγεσία, Άρη, ενώ ο Παναθηναϊκός ευελπιστεί να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς πηγαίνει να αντιμετωπίσει τον - δίχως «τρίποντο» ακόμη - Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο του!
Η Super League, ως διοργανώτρια αρχή, αλλά και όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος, παίρνουν την πρωτοβουλία και προβάλλουν ενεργά την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινωνίας, αφιερώνοντας την 11η αγωνιστική στην Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (11η αγωνιστική)
ΣΗΜΕΡΑ
19:30 Πανιώνιος - Ολυμπιακός (NS2)
20:00 Λαμία - Ξάνθη (ΕΡΤ)
ΑΥΡΙΟ
17:00 Ατρόμητος - ΟΦΗ (ΕΡΤ)
17:15 Αστέρας Τρίπολης - ΝΠΣ Βόλος (NS2)
18:00 ΠΑΟΚ - ΑΕΛ (PAOK TV)
19:30 ΑΕΚ - Άρης (NS1)
19:30 Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός (ΕΡΤ)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 10 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 18-3 26
2. ΠΑΟΚ 21-11 24
3. ΑΕΚ 17-15 17
4. ΟΦΗ 19-12 16
5. Ξάνθη 11-12 16
6. ΑΕΛ 14-13 15
7. Άρης 16-11 15
8. Παναθηναϊκός 11-16 12
9. ΝΠΣ Βόλος 12-20 12
10. Ατρόμητος 17-16 11
11. Αστέρας Τρίπολης 14-16 10
12. Λαμία 9-15 10
13. Παναιτωλικός 8-18 3
14. Πανιώνιος 8-17 2
*Ο Πανιώνιος ξεκίνησε τη σεζόν με -6 βαθμούς

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΗΝ Κ-17
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την πρόσληψη του κ. Αποστόλη Ευαγγέλου ως προπονητή της ομάδας Νέων Κ-17, ο οποίος και αντικατέστησε τον Γιώργο Χατζή.
Ο κ. Ευαγγέλου είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’ και έχει εργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν στην ομάδα Κ-17, με την οποία ολοκλήρωσε τη σεζόν 2018-19.
Ενημερώθηκε για το έμψυχο δυναμικό από τον τεχνικό διευθυντή των ομάδων Νέων κ. Κωνσταντίνο Κοταρέλα, ο οποίος και τον παρουσίασε στους αθλητές, προπονεί από προχθές χθες την ομάδα και αύριο Κυριακή θα βρίσκεται στον πάγκο της στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Ξάνθη (15:00), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.
*Σήμερα σημειώνεται πως η Κ-19 της ΑΕΛ αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ στο αθλητικό κέντρο «Lolas» στις 14:00, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass