Δύσκολη αποστολή για την ΑΕΛ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ (18.00)

Δημοσίευση: 24 Νοε 2019 17:23

Δύσκολη αποστολή έχει σήμερα η ΑΕΛ στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (18.00) στο πλαίσιο της 11η αγωνιστικής ημέρας της Super League και στόχος είναι μια καλή εμφάνιση, ενώ αν πάρει έστω και έναν βαθμό θα μιλάμε για σημαντική επιτυχία.


Η ΑΕΛ θέλει μια εμφάνιση - εξιλέωση μετά τη βαριά ήττα εντός έδρας από τη Λαμία με 3-0 την περασμένη αγωνιστική. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό θα ζητήσει κατά τη διάρκεια της σημερινής ομιλίας του στους παίκτες ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας που ήδη από τώρα μαζί με τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου άρχισαν τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τον Ιανουάριο. Δεν είναι τυχαίο ότι αρκετά νωρίς λύθηκαν δύο συνεργασίες, με Χαλκιαδάκη και Ρίστιτς.
Σχετικά με το αρχικό σχήμα που θα παίξει η ομάδα, δεν αναμένονται εντυπωσιακές αλλαγές εκτός των δύο δεδομένων του Ουάρντα και του Κάτσε που λόγω συμφωνίας ΠΑΟΚ και ΑΕΛ δεν θα αγωνισθούν (είναι δανεικοί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην ΑΕΛ).
Λογικά κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κρίστινσον, στη άμυνα οι: Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς, στη μεσαία γραμμή στα πλάγια οι Στάνκοβιτς, Μπέρτος, αμυντικά χαφ οι Σετσέροβιτς, Κάτσε και πιο μπροστά ο Μιλοσάβλιεβιτς ενώ στην επίθεση οι: Νούνιτς και Μπούστος.
Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός των «βυσσινί» Μιχάλης Γρηγορίου, είναι οι Κρίστινσον, Σουλούκος, Ασούμπρε, Μπράλιτς, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σεσέροβιτς, Στάνκοβιτς, Γιάκος, Γκόλιας, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μόρας, Μπάλλας και Μπέρτος. Έκπληξη το γεγονός ότι δε είναι σ’ αυτήν ο Ζιφκοβιτς που έγινε πατέρας προ ολίγων ημερών.

 

Ο ΠΑΟΚ
Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, πριν της εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ, πραγματοποιήθηκε χθες στο γήπεδο της Τούμπας και αφορούσε στην τακτική και τις στατικές φάσεις τόσο ανασταλτικά όσο κι επιθετικά. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόυγκλας Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΑΣΣΗΣ
Ο 34χρονος Γιώργος Τάσσης από τον Σύνδεσμο Ηπείρου θα διαιτητεύσει τη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Βοηθοί του θα είναι οι Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου), Γιώργος Χατζηνάκος (Δράμας), με τέταρτο τον Γιώργο Βρέσκα από την Πιερία. Στο VAR θα βρίσκεται ο Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας) με AVAR τον Παντελή Σπυρόπουλο από την Ανατολική Αττική. Τέλος, παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Σταύρος Φλώτσιος του Συνδέσμου Βοιωτίας.

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σήμερα Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019
17:00 Ατρόμητος - ΟΦΗ EΡΤ Sports HD
17:15 Αστέρας Τρίπολης - Βόλος Novasports 2 HD
18:00 ΠΑΟΚ - ΑΕΛ PAOK TV
19:30 ΑΕΚ - Άρης Novasports 1 HD
19:30 Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός EΡΤ Sports HD

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός    26
2. ΠΑΟΚ    24
3. ΑΕΚ    17
4. ΟΦΗ    16
5. Ξάνθη    16
6. ΑΕΛ    15
7. Άρης    15
8. Παναθηναϊκός    12
9. Βόλος    12
10. Ατρόμητος    11
11. Αστέρας Τρίπολης    10
12. Λαμία    10
13. Παναιτωλικός    3
14. Πανιώνιος    2
*Δεν υπολογίζονται τα χθεσινά παιχνίδια Πανιώνιος – Ολυμπιακός, Λαμία – Ξάνθη

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass