Μάχη για την πρόκριση

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ (19.30) ΣΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΤΟΥ 0-3 ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2019 19:14

Όταν έγινε η κλήρωση της φάσης των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας και η ΑΕΛ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Καλαμάτα, όλοι πίστεψαν ότι θα έχει εύκολο έργο αλλά δυστυχώς για τους «βυσσινί» αποδείχθηκε ότι το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων.


Η λαρισινή ομάδα έχασε στον πρώτο αγώνα με 3-0 και καλείται στον επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει σήμερα στις 19.30 στο Ael Fc Arena να ανατρέψει το αποτέλεσμα.
Η ομάδα έχει καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του ΝΠΣ Βόλου με 2-1, ενώ ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου δεν πρόκειται να κάνει πολλές αλλαγές στην ομάδα.
Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός των «βυσσινί» Μιχάλης Γρηγορίου είναι οι Κρίστινσον, Σουλούκος, Ασούμπρε, Μπράλιτς, Κάτσε, Σεσέροβιτς, Ουάρντα, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Στάνκοβιτς, Καρανίκας, Πινακάς, Μόρας, Μιχαήλ και Μπέρτος.
Λογικά θα ακολουθήσει τακτική 4-3-3 και κάθε πρόβλεψη για ενδεκάδα θα είναι παρακινδυνευμένη αν και πιστεύουμε ότι θα ξεκινήσουν από την αρχή οι: Σετσέροβιτς, Μιχαήλ και ίσως ο Μπέρτος για να ξεκουραστούν οι: Φατιόν, Μπράλιτς και Καρανίκας, που ήταν πολύ καλοί στα τελευταία παιχνίδια και χρειάζονται στον αγώνα της Τρίπολης με τον Αστέρα.
Λογικά βλέπουμε τους: Κρίστινσον, Μπέρτο, Μιχαήλ, Μόρα, Στάνκοβιτς, Κάτσε, Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ουάρντα, Νούνιτς ή Ντάουντα, Ασούμπρε.
ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΥΟ
Δύο παίκτες λιγότερους θα έχει ο Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας με τους Γιάκο και Χοτζάλι. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους εξαιρετικούς αθλητές και χαρακτήρες Ευριπίδη Γιάκο και Γκέρντι Χοτζάλι. Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να έχουν κάθε επιτυχία στην καριέρα τους».
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο 34χρονος Στάθης Γκορτσίλας, που είναι υπάλληλος στον Δήμο Βέροιας, κατάγεται από το Λάκκωμα Χαλκιδικής και ανήκει στον Σύνδεσμο Μακεδονίας, θα διαιτητεύσει τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Καλαμάτα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2018-2019 στην εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης (25/08/2018) για τη Superleague. Βοηθοί του οι Κούλα (Ξάνθης) – Νικολαΐδης (Μακεδονίας). Τέταρτος θα είναι ο Τσοπουλίδης (Ξάνθης) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γκαϊτατζής (Δράμας).
Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
Πέντε φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, η ΑΕΛ και η Καλαμάτα στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας. Η προϊστορία είναι ισορροπημένη, με τους «βυσσινί» να μετράνε δύο νίκες, οι φιλοξενούμενοι επίσης δύο, ενώ υπάρχει και μία ισοπαλία. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα της Καλαμάτας με 8-6.
Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων Καλαμάτα-ΑΕΛ
05/01/1975 ΑΕΛ-Καλαμάτα 3-0 Α' Εθνική
25/02/1996 ΑΕΛ-Καλαμάτα 1-1 Α' Εθνική
12/12/1998 ΑΕΛ-Καλαμάτα 1-2 Β' Εθνική
07/11/2001 ΑΕΛ-Καλαμάτα 2-3 Κύπελλο Ελλάδας
03/10/2004 ΑΕΛ-Καλαμάτα 1-0 Β' Εθνική

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass