ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ:

Θέλαμε τους τρεις βαθμούς…

*ΡΑΣΤΑΒΑΤΣ: ΑΞΙΖΑΜΕ ΤΗ ΝΚΗ

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2019 22:33

«Όλες οι αλλαγές είχαν σκοπό να γυρίσουμε ολοκληρωτικά το παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», αυτό τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΛ-Αστέρα Τρίπολης 1-1 ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου. Αναλυτικά είπε: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν

περισσότερο απειλητικοί κι επιθετικοί. Ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε σχετικά νωρίς και δεν αρκεστήκαμε σ’ αυτό, καθώς όλες οι αλλαγές είχαν σκοπό να γυρίσουμε ολοκληρωτικά το παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Χαθήκανε εκατέρωθεν ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο σε αντίθεση με το πρώτο, που θεωρώ πως με μία φάση ο αντίπαλός μας βρέθηκε μπροστά στο σκορ χωρίς να μας έχει απειλήσει καθόλου, χωρίς όμως να είμαστε κι εμείς ιδιαίτερα απειλητικοί. Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο και τον έναν βαθμό σε εκτός έδρας παιχνίδι. Θα θέλαμε τρεις, αλλά όταν δεν χάνεις σε εκτός έδρας παιχνίδι και με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης νομίζω στην πορεία θα φανεί πως είναι κάτι θετικό». *** Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Μίλαν Ράσταβατς αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ, τόνισε πως θα πρέπει να αλλάξουν αρκετά πράγματα προκειμένου η ομάδα να φτάσει στο επιθυμητό σημείο. Χαίρομαι που ανήκω και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μπήκαμε στο σημερινό ματς με κάποια προβλήματα. Και με το τέλος του αγώνα, μπορώ να πω ότι κάποια από αυτά βρίσκονται στην επιφάνεια. Αλλά σχεδιάσαμε στις τρεις τελευταίες προπονήσεις μας, κάποια πράγματα που επίσης είδα στο παιχνίδι μας. Είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν πολύ σήμερα και λυπάμαι που δεν πήραμε τη νίκη. Βάσει του αριθμού των ευκαιριών που είχαν οι δύο ομάδες, πιστεύω πως αξίζαμε τη νίκη. Σίγουρα, μπροστά μας έχουμε μια περίοδο που κάποια πράγματα θα πρέπει ν' αλλάξουν. Πρέπει να βελτιωθούμε και θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass