Απένειμε τα εύσημα στους παίκτες της ΑΕΛ

Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ - ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2019 22:26

Η ΑΕΛ απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην Τρίπολη από τον Αστέρα προχθές το απόγευμα και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, βρίσκεται στην 4η θέση μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, στο ιδιαίτερα ενδιαφέρον φετινό πρωτάθλημα της Super League 1.


Μια θέση στην οποία οι «βυσσινί» θα προσπαθήσουν να παραμείνουν μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος και για να γίνει κάτι τέτοιο, θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές και μεγαλύτερη στήριξη από τους Λαρισαίους φιλάθλους, που βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να κινείται σε τροχιά Ευρώπης.
Τα εύσημα στους παίκτες απένειμε και ο τεχνικός τους Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος αφού τους έδωσε πολλά συγχαρητήρια για την πορεία που είχε η ομάδα στον πρώτο γύρο, τους τόνισε πως πρέπει να συνεχίσουν με την ίδια σοβαρότητα, με τον ίδιο ζήλο μέχρι το τέλος, που θα γίνει το ταμείο.
Μένουν ακόμη 13 πολύ δύσκολα παιχνίδια, τους τόνισε χαρακτηριστικά, και ο κάθε αγώνας θα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, γι’ αυτό όλοι τους πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για να αγωνιστούν και να οδηγήσουν την ομάδα εκεί όπου αρμόζει να βρίσκεται, σύμφωνα με την ιστορία της και τη βαριά φανέλα της.
Ιδιαίτερη ικανοποίηση υπάρχει στην ομάδα διότι εκτός από τον βαθμό, κέρδος είχε και δύο παίκτες, τον Νούνιτς με τον Ασούμπρε, καθώς στην ισοφάριση ο πρώτος ήταν ο δημιουργός με μια εξαιρετική ενέργεια και ο δεύτερος εκτελεστής, πετυχαίνοντας ένα θαυμάσιο γκολ.

 

ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Μέσα σε μια εβδομάδα και στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου, η ΑΕΛ καλείται να δώσει τρία σημαντικά παιχνίδια.
Συγκεκριμένα, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου θα υποδεχτεί στο AEL FC ARENA τον Ατρόμητο Αθηνών στις 15:00, ακολούθως την Τετάρτη 18 του μηνός θα παίξει στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό και εν συνεχεία την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, θα παίξει στο AEL FC ARENA με τον Πανιώνιο.
Όπως όλοι μας αντιλαμβανόμαστε, αντίπαλος θα είναι και η κούραση γι’ αυτό και χρειάζεται οι παίκτες να κάνουν και προσωπικές θυσίες, για να ανταποκριθούν στις αυξημένες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

 

ΟΔΥΣΣΕΙΑ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Εν τω μεταξύ οδύσσεια ήταν η επιστροφή από την Τρίπολη. Η αποστολή επέστρεψε στη θεσσαλική πρωτεύουσα μετά τον αγώνα, στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας, καθώς ήταν μακρινό το ταξίδι.
Παρόλα αυτά η προπόνηση έγινε όπως ήταν προγραμματισμένη χθες το μεσημέρι, όσοι αγωνίστηκαν έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Σήμερα ο κ. Γρηγορίου έδωσε στους παίκτες ρεπό και η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο θα ξεκινήσει ουσιαστικά αύριο το μεσημέρι.
Σημειώνεται πως τραυματίας επέστρεψε ο Μπούστος μετά από ένα χτύπημα που είχε στα πλευρά και αύριο θα εκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ κατά πόσο είναι σοβαρός ο τραυματισμός του.

 

ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
Συνολικά κόπηκαν 34.782 εισιτήρια, στους 7 αγώνες που έγιναν για την 13η αγωνιστική της Super League 1, με το μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 4.968. Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων είχαμε στην αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ, που δηλώθηκαν 1.304 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο ΠΑΟΚ-Ξάνθη 15.007. Αναλυτικά τα εισιτήρια της 13ης αγωνιστικής:
ΠΑΟΚ - Ξάνθη    15.007
ΑΕΚ - Πανιώνιος    9.302
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός    2.805
Λαμία - ΟΦΗ    2.312
Αστ. Τρίπολης - ΑΕΛ    1.304
Ατρόμητος - Άρης    1.491
ΝΠΣ Βόλος - Παναθηναϊκός    2.561

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass