Το Σάββατο ο αγώνας Κέρκυρα-Απόλλων Λάρισας

ΓΙΑ ΤΗ 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2020 22:52

Αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα ανάμεσα στην Κέρκυρα και τον Απόλλων Λάρισας είχαμε χθες από την αρμόδια επιτροπή του πρωταθλήματος της Super League 2, η οποία και ικανοποίησε αίτημα της λαρισινής ομάδας. Το συγκεκριμένο ματς επρόκειτο να

διεξαχθεί την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, αλλά τελικά θα γίνει μία ημέρα νωρίτερα στο αθλητικό κέντρο της Κέρκυρας και στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ξεκινάει ουσιαστικά ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος και οι «κυανόλευκοι» που έμειναν πίσω, έχουν ως μοναδικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα τους επαναφέρει στην πρώτη εξάδα. Μετά τα χθεσινά δεδομένα άλλαξε και το πρόγραμμα της προπόνησης, ενώ η λαρισινή ομάδα θα μεταβεί αύριο Παρασκευή στο νησί του Ιονίου. Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός Άριαν Μπελά είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε τέσσερις τουλάχιστον αλλαγές στο αρχικό σχήμα, καθώς συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες οι Σουλιώτης, Καρρίκι, Κουρτεσιώτης και Ναζίμ. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση, παρότι το κρύο είναι τσουχτερό, αλλά οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι και κάτω απ' αυτές τις πολικές θερμοκρασίες να δουλέψουν σκληρά. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Ο κ. Μέγας από την Ένωση Πιερίας ορίστηκε για το ματς Κέρκυρα – Απόλλων Λάρισας, που θα γίνει το Σάββατο 11 Ιανουαρίου και ώρα 15:00. Αναλυτικά οι ορισμοί, της 12ης αγωνιστικής : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (10/1, ΕΡΤ sports) 17:00 Εργοτέλης – Απόλλων Σμύρνης: Λάμπρου, Πριόνας (Ευβοίας), Αναστασάκης (Χανίων), 4ος Ψυχούλας (Βοιωτίας), παρ. Ιωάννης Τζίκας (Μακεδονίας) ΣΑΒΒΑΤΟ (11/1) 15:00 Κέρκυρα – Απόλλων Λάρισας : Μέγας, Βρούζος (Πιερίας), Δέλλιος (Πέλλας), 4ος Μαυρίδης (Πέλλας), παρ. Νεκτάριος Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής) ΚΥΡΙΑΚΗ (12/1) 15:00 Α.Ε. Καραϊσκάκης – Δόξα Δράμας: Καδδάς (Αχαΐας), Φραγκούλης (Πρέβεζας/ Λευκάδας), Μωυσιάδης (Γρεβενών), 4ος Μπαΐλης (Πρέβεζας/Λευκάδας), παρ. Ματθαίος Κοφίτσας (Καρδίτσας) 15:00 Χανιά – Απόλλων Πόντου: Ματσούκας, Τσιλίκας (Αιτ/νίας), Αραβίδης (Αθηνών), 4ος Μαχαίρας (Αθηνών), παρ. Πέτρος Τρύφων (Δράμας) 15:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναχαϊκή ΕΡΤ sports: Μπακογιάννης, Κολλιάκος (Αθηνών), Οικονόμου (Δυτικής Αττικής), 4ος Αθανασίου (Άρτας), παρ.Γεράσιμος Μαζαράκης(Κεφαλλονιάς/Ιθάκης) ΔΕΥΤΕΡΑ (13/1, ΕΡΤ sports) 16:00 Λεβαδειακός – Πλατανιάς: Δραγάτης, Καλλής (Ανατολικής Αττικής), Κοττορός (Δωδεκανήσου), 4ος Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής), παρ. Δημήτρης Δέτσης(Αθηνών).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass