Πάνοπλος ο Απόλλων Λάρισας

*ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (12:45)

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2020 21:55

Πάνοπλος ο Απόλλων Λάρισας θα υποδεχτεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και ώρα 12:45 τον Καραϊσκάκη στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, έχοντας στόχο να κατακτήσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, στη 13η αγωνιστική της Super League 2.


Οι «κυανόλευκοι» μετά το σημαντικό εκτός έδρας... τρίποντο στην Κέρκυρα με 3-1, θέλουν να προσθέσουν μία ακόμη επιτυχία στο ενεργετικό τους και να βρεθούν μέσα στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.
Σίγουρα θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα, όμως είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς και βλέπουν με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Χθες και παρότι η ομάδα επέστρεψε τα μεσάνυκτα από την Κύπρο, όπου σε φιλικό αντιμετώπισε την Ουγγρική Ουίπεστ, προπονήθηκε κανονικά στις εγκαταστάσεις του Larissa Sports Center και ο τεχνικός Άριαν Μπελά είδε τους παίκτες του, παρά την κούραση από το μακρινό ταξίδι, να έχουν διάθεση και να προσπαθούν για να εκτελέσουν κατά γράμμα το πρόγραμμα.
Σήμερα η προπόνηση θα γίνει στις 11 το πρωί και ο προπονητής του Απόλλωνα θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα, προκειμένου να επιλέξει το καλύτερο για το ματς με την ομάδα του Καραϊσκάκη Άρτας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ
Ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης, από την Ένωση Χαλκιδικής, ορίστηκε να διευθύνει την κυριακάτικη συνάντηση στη Φιλιππούπολη, ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Καραϊσκάκη Άρτας(12:45).
Αναλυτικά τα παιχνίδια για τη 13η αγωνιστική της Super League 2, ορίστηκαν να διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (17/1)
17:30 Πλατανιάς-Εργοτέλης: Αντωνίου (Ανατ. Αττικής), Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Δέτση (Αθηνών), 4ος Δραγάτης (Ανατ. Αττικής), παρ. Γεώργιος Λιαχούδης (Μακεδονίας).

ΚΥΡΙΑΚΗ (19/1)
12:45 Απόλλων Λάρισας-Καραϊσκάκης: Αλέξανδρος Τσακαλίδης, Αθανάσιος Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Αντώνιος Κουκούμης (Καβάλας), 4ος Ματθαίος Βουρνέλης (Μακεδονίας), παρ. Ιωακείμ Εθυμιάδης (Δράμας)
14:00 Παναχαϊκή-Κέρκυρα: Παρχαρίδης (Δράμας), Κοκμοτός (Δωδεκανήσου), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας), 4ος Ματσούκας (Αιτ/νίας), παρ. Δήμος Αναστόπουλος (Αρκαδίας)
15:00 Δόξα Δράμας-Απόλλων Πόντου: Μαυρίδης, Δεμερτζής (Πέλλας), Κομισοπούλου (Χανίων), 4ος Γιουματζίδης (Πέλλας), παρ. Βασίλειος Γαβριηλίδης(Θράκης)
15:00 Απόλλων Σμύρνης-Χανιά: Τσέτσιλας, Στεφούλης, Φαλτάκας (Γρεβενών), 4ος Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου), παρ. Εμμανουήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου)

ΔΕΥΤΕΡΑ (20/1)
16:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός: Χρ. Βεργέτης, Δ. Βεργέτης, Κύριος (Αρκαδίας), 4ος Κολύτας (Κέρκυρας), παρ. Κωνσταντίνος Φλωράκης (Φωκίδας).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass