Οικονομικές ελαφρύνσεις στις ομάδες της Β’ τοπικής

*Η ΕΠΣΛ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ *ΣΤΙΣ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2020 21:49

Οικονομικές ελαφρύνσεις στις ομάδες της τοπικής κατηγορίας αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ κατά την τελευταία του συνεδρίαση.

Συγκεκριμένα η διοίκηση της Ένωσης αναμένεται να κάνει πράξη μία ακόμη δέσμευσή της, όπως άλλωστε είχε τονίσει ο πρόεδρος κ. Μπουχλαριώτης κατά τις τελευταίες περιφερειακές συνεδριάσεις του Δ.Σ. και η οποία αφορά στα οδοιπορικά των διαιτητών. Συγκεκριμένα όπως αποφασίστηκε, σε όλα τα παιχνίδια του β’ γύρου του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΛ τα οδοιπορικά των διαιτητών σε παιχνίδια εκτός Λάρισας και σε πιο απομακρυσμένες περιοχές θα καταβάλλονται από την ΕΠΣΛ, ενώ οι ομάδες της Β’ κατηγορίας θα πληρώνουν μόνο τα καθαρά έξοδα διαιτησίας. Με αυτήν την κίνηση η διοίκηση της Ένωσης θέλει να αποβάλλει κάποια οικονομικά βάρη από τις ομάδες της Β’ κατηγορίας, ειδικότερα σε όσες παίζουν σε γήπεδα μακριά από τη Λάρισα και ως εκ τούτου μέχρι τώρα η διαιτησία γι’ αυτά ήταν πιο ακριβή αφού έπρεπε να καταβάλλουν ταυτόχρονα και τα οδοιπορικά των διαιτητών.
ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εν τω μεταξύ την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η Τακτική Γ.Σ. της ΕΠΣΛ με βασικά θέματα τον οικονομικό απολογισμό παρελθούσης περιόδου και τον προϋπολογισμό της νέας χρονιάς.
Σε ό,τι αφορά στις Μικτές, οι οποίες βάσει προγράμματος θα δώσουν τα υπόλοιπα παιχνίδια της α’ φάσης των ομίλων εντός έδρας, αποφασίστηκε η Κ12 να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις του Ολίμπικ και η Κ14 το γήπεδο Νεάπολης.
Επίσης σχετικά με τα πρωταθλήματα της Α1 και της Β’ ΕΠΣΛ κάθε όμιλος θα παίξει μία αγωνιστική πρωινή. Αναμένεται ο καταρτισμός του σχετικού προγράμματος για το πότε δηλαδή θα οριστούν τα πρωινά παιχνίδια και σε ποιον όμιλο.
Η χοροεσπερίδα της ΕΠΣΛ θα γίνει φέτος μία εβδομάδα πριν τις Αποκριές, ενώ, τέλος, σχετικά με το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, η ΕΠΣΛ θα διοργανώσει το καλοκαίρι τουρνουά για την στήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού» το οποίο δεν αποκλείεται να ενταχθεί στο αναπτυξιακό τουρνουά της UEFA, Grass Roots.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass