Το μυαλό όλων στην ΑΕΚ...

*Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΙΔΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ *«ΠΡΩΤΗ» ΓΙΑ ΑΛΙ ΓΚΑΖΑΛ ΚΑΙ ΜΑΤΕΟ ΜΟΥΖΕΚ *ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ TRANSFERMARKT ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ *ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2020 22:00

Τα καλά νέα για την ΑΕΛ αυτή τη βδομάδα που διανύουμε ήταν η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με την απόκτηση του Αλι Γκαζάλ και του Ματέο Μούζεκ, αλλά από χθες το μυαλό όλων είναι στον αυριανό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League που θα γίνει στο ΟΑΚΑ(17.15).


Η λαρισινή ομάδα σίγουρα δεν είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά με οδηγό το περσινό παιχνίδι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Πέρυσι πήρε νίκη αλλά και η ισοπαλία δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα. Οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα θα ενισχύσει την προσπάθεια που κάνει να παίξει στα πλέι οφ.
Σχετικά με το αγωνιστικό σχήμα, ο Μιχάλης Γρηγορίου έδειξε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ενδεκάδα σε σχέση μ' αυτή που παρέταξε στον αγώνα κόντρα στον Άρη(0-0) το περασμένο Σάββατο και η ομάδα είχε πολύ καλή απόδοση.
Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνισθεί ο Κρίστινσον, στην άμυνα οι Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς, στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ οι Κάτσε και Σετσέροβιτς, στα πλάγια δεξιά ο Μπέρτος και αριστερά ο Καρανίκας, ενώ ο Μιλοσάβλιεβιτς θα παίξει πίσω από τους δύο επιθετικούς, τον Ουάρντα και τον Παπάζογλου.
Στην αποστολή της ΑΕΛ που θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί για την Αθήνα για τον αυριανό αγώνα μάλλον θα βρίσκονται οι εξής παίκτες: Κρίστινσον, Σουλούκος, Ζίζιτς, Κάτσε, Σετσέροβιτς, Ουάρντα, Μπούστος, Μπράλιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Γκόλιας, Καρανίκας, Μπάλλας, Μόρας, Μιχαήλ, Μπέρτος, Πινακάς, Παπάζογλου και Ηλιάδης.
ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ
Την πρώτη τους προπόνηση με την ΑΕΛ έκαναν χθες ο Αιγύπτιος Αλί Γκαζάλ και ο Κροάτης Ματέο Μούζεκ, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο άλλος νεαποκτηθείς(ακόμα δεν ανακοινώθηκε) ο Δημήτρης Λουφάκης.
Οι σχετικές ανακοινώσεις για την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών αναφέρουν τα εξής:
Για τον Αλι Γκαζάλ: « Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή Aly Ahmed ALY MOHAMED (Aly Ghazal). Ο Aly Ghazal είναι από την Τετάρτη στη Λάρισα και ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, στις οποίες υπεβλήθη και σήμερα υπέγραψε το συμβόλαιό του διάρκειας 1,5 χρόνου. Ο Aly Ghazal είναι 27 ετών, έχει ύψος 1,89 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Αιγύπτου, της Πορτογαλίας, της Κίνας και του Καναδά. Τελευταία του ομάδα ήταν η CD Feirense της Πορτογαλίας. Η τελευταία του εμφάνιση με την Εθνική της Αιγύπτου ήταν στις 26/6/2019 με αντίπαλο την εθνική του Κονγκό για το Κύπελλο Εθνών της Αφρικής».
Για τον Ματέο Μούζεκ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Κροάτη ποδοσφαιριστή Mateo Muzek. Ο Mateo Muzek είναι από χθες στη Λάρισα και ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, στις οποίες υπεβλήθη και σήμερα υπέγραψε το συμβόλαιό του διάρκειας 2,5 ετών. Ο Mateo Muzek είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,83, υπήρξε διεθνής με την Εθνική Κροατίας U21 και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Σκωτίας, του Καζακστάν, του Αζερμπαϊτζάν, της Σλοβενίας και φυσικά της Κροατίας. Τελευταία του ομάδα ήταν η Sheriff Tiraspol της Μολδαβίας».
Ο ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ
Χθες έφθασε στη Λάρισα και ο Βραζιλιάνος Βινίσιους, που σήμερα θα περάσει εργομετρικά και ιατρικά τεστ. Ο ποδοσφαιριστής λογικά θα κάνει γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες τη Δευτέρα.
ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
Οι νέες μεταγραφικές σκέψεις σύμφωνα με πληροφορίες είναι δύο. Η πρώτη είναι ο γνώριμος στο λαρισινό κοινό Γιάννης Μασούρας που στην ΠΑΕ ΑΕΛ τη μεταγραφή του τη θεωρούν δεδομένη και θα δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό(τώρα παίζει δανεικός στον Πανιώνιο).
Η δεύτερη μεταγραφική κίνηση είναι ένας καλός επιθετικός ξένος, που οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο αλλά ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί. Στην ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρουν ότι πρόκειται για σπουδαίο παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και θα βοηθήσει για την είσοδο στα πλέι οφ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Super League:
ΣΗΜΕΡΑ
19:30 Πανιώνιος - ΟΦΗ (NS1)
20:00 Παναιτωλικός - Λαμία (ΕΡΤ)
ΑΥΡΙΟ
15:00 Ξάνθη - Παναθηναϊκός (ΕΡΤ)
17:15 ΑΕΚ - Λάρισα (NS2)
17:15 Ατρόμητος - ΝΠΣ Βόλος (ΕΡΤ)
18:00 ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης (NS1)
19:30 Ολυμπιακός - Άρης (NS1)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 18 αγ.)
1. Ολυμπιακός 44
2. ΠΑΟΚ 43
3. ΑΕΚ 31
4. Ξάνθη 26
. Άρης 26
6. Ατρόμητος 25
. Παναθηναϊκός 25
8. ΟΦΗ 23
. ΑΕΛ 23
10. Λαμία 22
11. Βόλος 21
12. Αστέρας Τρίπολης 18
13. Παναιτωλικός 8
14. Πανιώνιος 6
Ο Πανιώνιος άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.

Του Σωτ. Κέλλα

 

Αναβολή στην ΑΕΛ για Μπα

* ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΥΨΟΥΣ 23.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Ο αθλητικός δικαστής της διοργανώτριας αρχής επέβαλε πρόστιμο 23.000 ευρώ στην Ξάνθη, για τα όσα διαδραματίστηκαν στη συνάντηση της 17ης αγωνιστικής και το παιχνίδι με την ΑΕΛ, ενώ η υπόθεση των «βυσσινί», για τη ρατσιστική επίθεση στον Μπα του Άρη, αναβλήθηκε. Επίσης με πρόστιμο τιμωρήθηκαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για τις αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής με Λαμία και ΑΕΚ, αντίστοιχα, όπως και ο Παναθηναϊκός για τη συνάντηση με τον Πανιώνιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass