Υπέγραψε για 18 μήνες ο Φιλίπ

Ο ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2020 22:47

"Ερωτευμένος" με τις μεταγραφές δείχνει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας καθώς απέκτησε έναν ακόμα παίκτη, τον 26χρονο διεθνή Ρουμάνο Στελιάνο Φιλίπ(γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1994) με συμβόλαιο διάρκειας 18 μηνών. Ο ποδοσφαιριστής πριν τρία

χρόνια θεωρούνταν το ανερχόμενο αστέρι του Ρουμανικού ποδοσφαίρου, καθώς η ποδοσφαιρική του χρηματιστηριακή τιμή έφτανε τα 1,4 εκατομμύρια ευρώ ενώ τώρα μόλις 400.000. Αυτό λογικά είναι και το στοίχημα του Ρουμάνου παίκτη να επιστρέψει στα... υψηλά μέσω της ΑΕΛ. Ο Φιλίπ αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και είναι 22 φορές διεθνείς σε όλες τις εθνικές ομάδες της Ρουμανίας, ενώ έχει κατακτήσει δύο φορές το Σούπερ Καπ της Ρουμανίας (το 2012-2013 με την Ντιναμό Βουκουρεστίου και πέρυσι με τη Βιτορούλ). ΜΕ ΠΑΟΚ Ο παίκτης δύσκολα θα είναι στη διάθεση του Γρηγορίου που συνεχίζει να προετοιμάζει την ομάδα ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ έχοντας αρκετές ελλείψεις με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμπληρώσει ούτε δεκαοκτάδα! Ο τεχνικός των «βυσσινί» δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον τραυματία Γιάννη Μασούρα, τους τιμωρημένους Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, Νίκο Καρανίκα, Μανώλη Μπέρτο, Τζόναθαν Μπούστος και Αλέξη Μιχαήλ, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Αμρ Ουάρντα, Έργκις Κάτσε που είναι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ. Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νίκολα Ζίζιτς και του Μάρκο Νούνιτς. ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ Η Superleague 1 ανακοίνωσε τους τερματοφύλακες με τα περισσότερα παιχνίδια που δεν έχουν δεχτεί γκολ και το ποσοστό επί του συνόλου των αγώνων που έχουν παίξει. Ο γκολκίπερ της ΑΕΛ Κρίστινσον τη σεζόν 2019-2020 έχει αγωνιστεί σε 23 αγώνες της Superleague 1, έχοντας διατηρήσει απαραβίαστη την εστία του σε 6 αναμετρήσεις(ισάριθμες με τον Λαρισαίο τερματοφύλακα της Λαμίας Κώστα Θεοδωρόπουλο). Αναλυτικά τα στατιστικά στοιχεία: Ζοζέ Σα 15 (65%) Ζίφκο Ζίφκοβιτς 11 (58%) Σωκράτης Διούδης 11 (48%) Βασίλης Μπάρκας 9 (47%) Χούλιαν Κουέστα 6 (50%) Θεοδωρόπουλος Κ. 6 (46%) Κρίστινσον Έγκ. 6 (46%) (υπολογίζονται οι αγώνες που έχει αγωνιστεί τουλάχιστον 45') Σε απόλυτους αριθμούς αγώνων, κράτησαν το "μηδέν" οι: Ζοζέ Σα 15 Ζίφκο Ζίφκοβιτς 11 Σωκράτης Διούδης 11 Βασίλης Μπάρκας 9 Χούλιαν Κουέστα 6 Κώστας Θεοδωρόπουλος 6 Έγκμουντουρ Κρίστινσον 6 ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ο ΧΟΤΖΑΛΙ Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Γκέρντι Χοτζάλι θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Καλλιθέας, που είναι πρώτη στη βαθμολογία και έχει στόχο την άνοδό της στη Football League. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Σ. Καλλιθέας: «Η Καλλιθέα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Γκέρτιν Χοτζάλλι, ο οποίος και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στη διάθεση του Λουκά Καραδήμου, για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Θύελλα Καμαρίου. Ο Χοτζάλλι είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος, καθώς επίσης και στα άκρα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας και εν συνεχεία αγωνίστηκε επαγγελματικά στην Παναχαϊκή και την ΑΕΛ, ενώ έχει φορέσει και τα χρώματα της Καλλιθέας την περίοδο 2017-2018, έχοντας 28 συμμετοχές. Στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και το Κύπελλο Ελλάδας έχει καταγράψει συνολικά 68 συμμετοχές. Η Διοίκηση της Καλλιθέας τον καλωσορίζει στον σύλλογο και του εύχεται υγεία και επιτυχίες!!!».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass