ΗΤΑΝ Η 20ή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ

Ημέρα κυριαρχίας των φιλοξενουμένων

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2020 17:19

Με κυριαρχία των φιλοξενουμένων κύλησε η 20ή αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, καθώς οι ομάδες που ταξίδεψαν μακριά από την έδρα τους επέστρεψαν σε τέσσερις περιπτώσεις νικήτριες, αφήνοντας μόνον τρεις από τους γηπεδούχους να πανηγυρίσουν για την κατάκτηση των τριών βαθμών, ενώ δεν σημειώθηκε καμία ισοπαλία.


Συνολικά, επιτεύχθηκαν 19 τέρματα (9-10 υπέρ των φιλοξενουμένων), με τα επτά εξ αυτών να έχουν σημειωθεί στον αγώνα Θησέας Αγριάς - Ηρακλής Λάρισας (3-4).
* Η ήττα της ομάδας της Αγριάς ήταν η δεύτερη φετινή εντός έδρας (μετά από αυτή της πρεμιέρας από τον Πιερικό) και διέκοψε ένα νικηφόρο σερί οκτώ αγώνων για το συγκρότημα του Απόστολου Μπακάλη ως γηπεδούχου.
* Στον συγκεκριμένο αγώνα καταλογίστηκαν και τα δύο πέναλτι της ημέρας (από ένα για κάθε ομάδα), τα οποία αξιοποίησαν οι πρώτοι σκόρερ των αντιπάλων, Ηλίας Βλάχος και Γιώργος Κακαβίτσης, αντιστοίχως.
Ο Βλάχος
έφθασε έτσι τα 13 γκολ και ο Κακαβίτσης τα 12, ενώ συνεχίζουν την «καταδίωξη» του προπορευόμενου Χρήστου Αλεξίου της ΑΕ Καρίτσας που έφθασε τα 14 γκολ, με αυτό που πέτυχε την Κυριακή κατά του ΑΟ Σελλάνων. «Άσφαιρος» έμεινε - αναγκαστικά - ο Λεωνίδας Ιωάννου των Μετεώρων που λόγω τιμωρίας δεν αγωνίσθηκε στην Τσαριτσάνη (βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πίνακα με 11 γκολ).
* Με το ίδιο σκορ (2-0) όπως και στον πρώτο γύρο επικράτησε ο Πιερικός στον Παλαμά του τοπικού Ατρομήτου, σε μία αναμέτρηση που τέθηκαν και πάλι αντίπαλοι ως προπονητές ο Τάκης Παραφέστας των ηττηθέντων και ο Σάκης Παπαβασιλείου των νικητών, γνώριμοι από την κοινή τους θητεία στα «πέτρινα χρόνια» της ΑΕΛ (2003). Ο σεβασμός, δε, με τον οποίο ο δεύτερος χαιρέτισε τον πρώτο (προπονητής του τότε) ήταν εύγλωττος...
* Την κόκκινη κάρτα αντίκρισαν ο Δημήτρης Τόλιος του Οικονόμου Τσαριτσάνης και ο Τάσος Κυριάκος του Διαγόρα Στεφανοβικείου, αμφότεροι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η διαφορά τους είναι πως ο τελευταίος την επιδίωξε, καθώς με την πρώτη κίτρινη είχε ήδη συμπληρώσει επτά (και από
τη θητεία του στην Άνω Μερά Μυκόνου, στο ξεκίνημα της περιόδου) και θα έλειπε από δύο παιχνίδια, ενώ τώρα θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass