ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ:

Σοβαρότητα μέχρι το τέλος

Στο μυαλό μας η ομάδα για του χρόνου - Στ. Ξηροφώτος: Να τελειώσουμε με ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2020 21:55

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως χρειάζεται η ομάδα να αντιμετωπίσει με την πρέπουσα σοβαρότητα τα οκτώ εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος, ενώ ανέφερε πως στο μυαλό υπάρχει και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.


Από την πλευρά του ο συνεργάτης του Αλμπέρτο Γκαγιέγκο ο Στέφανος Ξηροφώτος, ανέφερε πως ο ΝΠΣ Βόλος θα μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι, τονίζοντας πως θέλει να τελειώσει με ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο τη φετινή χρονιά. Αναλυτικά, οι δηλώσεις:

 

Μιχάλης Γρηγορίου (ΑΕΛ):
«Ήρθαμε στον Βόλο για να διεκδικήσουμε μόνο τη νίκη. Στο μυαλό μας είχαμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Νομίζω πως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σχεδόν κυρίαρχοι. Κάναμε αρκετές προϋποθέσεις και για κάποιες λεπτομέρειες δεν μπορέσαμε να προηγηθούμε στο σκορ και να έχουμε διαφορετική ψυχολογία.
Με τον ίδιο τρόπο θέλαμε να συνεχίσουμε στο δεύτερο ημίχρονο, μέχρι που ήρθε αυτή η αποβολή. Η οποία, έτσι όπως το είδα εκείνη την ώρα, καθώς δεν το είδα μετά, έχω την εντύπωση ότι κατ’ αρχήν ξεκινάει από φάουλ του αντιπάλου πριν προηγηθεί το τάκλιν του Μάρκοβιτς.
Και μετέπειτα δεν ξέρω αν είναι πολύ αυστηρή η απόφαση για ένα τέτοιο παιχνίδι, να μας αφήσει με δέκα παίκτες.
Ουσιαστικά να προσπαθήσουμε και να διαχειριστούμε το ότι παίζαμε με δέκα παίκτες και να προσπαθήσουμε για να σκοράρουμε, συνεχίζοντας εάν θέλουμε τη νίκη.
Παρ’ όλα αυτά δεν έχω παρά να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, για τη σημερινή προσπάθεια και αν εξαιρέσω μια φάση στο πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά μια φάση προς το τέλος, η ομάδα του Βόλου δεν είχε κάτι άλλο το ιδιαίτερο. Εμείς και στην τελευταία φάση του παιχνιδιού στη στατική φάση που είχαμε, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Μπορεί να γίνομαι κουραστικός, αλλά επαναλαμβάνω πως οδεύοντας προς το τέλος του πρωταθλήματος και όταν κρίνονται θέσεις που οδηγούν είτε στα πλέι οφ είτε στα πλέι άουτ, θα πρέπει όλοι να είναι πιο συγκεντρωμένοι.
Και τις λεπτομέρειες, που μπορεί να κρίνουν ένα παιχνίδι, να τις σκέπτονται πολύ σοβαρά».
-Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας, από δω και πέρα;
«Στόχοι της ομάδας, είναι να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή χρονιά.
Απομένουν οκτώ παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου απέναντι στην Τρίπολη, που εννοείται πως θέλουμε να κερδίσουμε. Να κλείσουμε τη χρονιά και να δούμε το ρόστερ που θα δημιουργήσουμε για την επόμενη σεζόν. Και μέσα από αυτή τη διαδικασία και να κλείσουμε, όπως μας αρμόζει και όπως ξεκινήσαμε, όπως ήμασταν μέχρι τώρα. Γιατί για λίγους βαθμούς, όπως φαίνεται, χάνουμε τα πλέι οφ.
Αλλά δεν είναι το ζητούμενο αυτό, το ζητούμενο είναι να επικεντρωθούμε σε κάθε παιχνίδι, δείχνοντας την απαραίτητη σοβαρότητα που δείχνουμε στα τελευταία ματς και να κοιτάξουμε να κλείσουμε καλά αυτή τη χρονιά, έχοντας όμως το μυαλό μας και στην ομάδα για του χρόνου».
-Μπορεί να κινδυνεύσει μια ομάδα με 27 βαθμούς έως τώρα;
«Τα έχουμε δει όλα στο ποδόσφαιρο. Και από την θετική αλλά και από την αρνητική πλευρά. Αν αναλογιστούμε πως εμείς παίζουμε την τελευταία αγωνιστική με τον Αστέρα Τρίπολης και ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», χρειάζεται να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί μέχρι το τέλος. Και  αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, είτε υπήρχε η διαφορά που υπάρχει από τον Παναιτωλικό είτε όχι».

 

Στέφανος Ξηροφώτος (ΝΠΣ Βόλος):
«Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι. Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα μέτριο παιχνίδι, με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες, μοιρασμένο.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η δική μας ομάδα στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθήσανε τα παιδιά, δημιουργήσαμε προβλήματα και πιστεύω πως δικαιούμασταν τη νίκη. Είχαμε μια κλασική ευκαιρία για να προηγηθούμε, αλλά το γκολ δεν ήρθε.
Θα κοιτάξουμε να δούμε πώς μπορούμε να διορθώσουμε αυτά που πρέπει να διορθώσουμε και να εμφανιστούμε δυνατοί ενόψει της δύσκολης συνέχειας για τα πλέι άουτ».
-Με 27 βαθμούς στην κανονική διάρκεια μπορεί να κινδυνεύσει μια ομάδα;
«Κάθε παιχνίδι πρέπει να το βλέπουμε ξεχωριστά και εμείς κοιτάμε πλέον το επόμενο. Όταν και μαθηματικά δεν επιτευχθεί ο στόχος, ποτέ δεν μπορείς να έχεις εφησυχασμό. Πρέπει να είμαστε πάντα σε εγρήγορση και ακόμη και να επιτευχθεί ο στόχος, θα πρέπει να τελειώσουμε δείχνοντας ένα καλό πρόσωπο. Αυτή την πορεία που κάνει η ομάδα, να την ολοκληρώσει με μια καλή αγωνιστική εικόνα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass