Ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρσεναλ

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2020 22:06

Με στόχο την υπέρβαση που θα τον οδηγήσει στους «16» του Europa League, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται σήμερα (22:00) στο Λονδίνο από την Αρσεναλ, στην ρεβάνς της ήττας με 1-0 που γνώρισαν οι «ερυθρόλευκοι» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τους «κανονιέρηδες».

Η ελληνική ομάδα θα παραταχθεί με ιδανική ψυχολογία, δεδομένου ότι μετά τη νίκη με 1-0 στο ντέρμπι κορυφής επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, απέκτησε σημαντικό προβάδισμα στη διεκδίκηση του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο τεχνικός του, Πέδρο Μαρτίνς, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Πορτογάλος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη και δήλωσε ότι πιστεύει στη νίκη: «Ολοι είδαν στην Αγγλία πως οι αγώνες με την Τότεναμ ήταν ισορροπημένοι. Ήταν δύσκολα για εμάς, αλλά και για την Τότεναμ το ίδιο. Έχουμε ποιότητα και ποτέ δεν θα αλλάξουμε την ταυτότητά μας, ποτέ. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός και θα το δείτε ξανά στο Λονδίνο. Πιστεύω σε αυτήν την ομάδα, γιατί υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα. Πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε την Άρσεναλ», τόνισε ο Μαρτίνς και συμπλήρωσε:
«Πιστεύω ότι κάναμε καλό ματς στον Πειραιά. Ο αγώνας ήταν σχεδόν ισορροπημένος σε όλη τη διάρκεια. Νομίζω πως το καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο. Είναι οι μικρές λεπτομέρειες. Όταν κάτι πάει στραβά αμυντικά, ομάδες όπως όπως η Άρσεναλ το εκμεταλλεύονται, διότι έχουν το ένστικτο του εκτελεστή. Αυτό ήταν ωστόσο το πρώτο ημίχρονο. Έχουμε ακόμα 90 λεπτά να παλέψουμε. Πιστεύω στην ομάδα μου, μπορούμε».
Για το αήττητο στην Ελλάδα, ο Μαρτίνς ανέφερε: «Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε. Δεν μου λέει κάτι το αήττητο. Ελπίζω να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα χωρίς να έχουμε χάσει, αλλά το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ήταν σημαντική η νίκη με τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα η αφοσίωσή μας είναι στην Άρσεναλ».
Το σημερινό πρόγραμμα και τα σκορ των πρώτων αγώνων, έχουν ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ (19:55)
Γάνδη - Ρόμα (0-1)
Εσπανιόλ -Γουλβς (0-4)
Βασιλεία - ΑΠΟΕΛ (3-0)
Μπασακσεχίρ - Σπόρτινγκ Λισαβώνας (1-3)
Λίντσερ - Αλκμάαρ (1-1)
Μάλμε - Βόλφσμπουργκ (1-2)
Πόρτο-Λεβερκούζεν (1-2)

ΣΗΜΕΡΑ (22:00)
Αρσεναλ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (1-0)
Σέλτικ - Κοπεγχάγη (1-1)
Σεβίλη - Κλουζ (1-1)
Σάλτσμπουργκ - Αϊντραχτ (1-4)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπριζ (1-1)
Ιντερ - Λουντογκόρετς (2-0)
Μπενφίκα - Σαχτάρ Ντόνετσκ (1-2)
Αγιαξ - Χετάφε (0-2)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass