Νικηφόρο φινάλε θέλει η ΑΕΛ

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (19:00) - ΝΟΚ ΑΟΥΤ Ο ΖΙΖΙΤΣ - Ο ΜΟΡΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΥ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ

Δημοσίευση: 29 Φεβ 2020 22:19

Πέφτει αύριο η αυλαία της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Super League 1 και η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει στις 19:00 στο AEL FC ARENA, τον Αστέρα Τρίπολης.


Οι «βυσσινί» θέλουν να σημειώσουν ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και να ξεκινήσουν στη διαδικασία των πλει άουτ, στην 7η ή 8η θέση, αν έρθουν φυσιολογικά και στα υπόλοιπα  παιχνίδια τα αποτελέσματα και δεν υπάρξουν εκπλήξεις.
Η ΑΕΛ έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 22 Δεκεμβρίου του 2019, όπου στο πλαίσιο της 16ης ημέρας επικράτησε εντός έδρας του Πανιωνίου με 2-0.
Δέκα αγώνες χωρίς τρίποντο και δίνεται ένα επιπλέον κίνητρο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, να κερδίσουν τον αγώνα και να δώσουν χαρά στους φιλάθλους, που θέλουν να βλέπουν την ΑΕΛ, δυνατή, μαχητική αλλά και αποτελεσματική.
Από αγωνιστικής πλευράς, χθες ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου δοκίμασε  διάφορα σχήματα στην προπόνηση, η οποία έγινε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις  των Δένδρων.
Τα προβλήματα εντοπίζονται στον τιμωρημένο Μάρκοβιτς, στον τραυματία Ασούμπρε και χθες προστέθηκε ο Ζίζιτς, ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι.
Όσον αφορά στο σχήμα της ενδεκάδας, ο κ. Γρηγορίου θα αποφασίσει σήμερα μετά την απογευματινή προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη να  γίνει στο AEL FC ARENA και μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για τη γειτονική Καρδίτσα.
Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν  θα είναι ο Κρίστινσον, αριστερά ο Μούζεκ, δεξιά ο Μπέρτος ή ο Καρανίκας, ο Μόρας με τον Μιχαήλ θα αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και εάν υποθέσουμε πως στο αρχικό σχήμα θα είναι ο Μιλοσάβλιεβιτς και ο Ουάρντα, για τις υπόλοιπες τέσσερις θέσεις, όλα τα σενάρια είναι πιθανά.
Τις διεκδικούν  Αλι Γκαζάλ και Σετσέροβιτς, ο Μπούστος που χθες προπονήθηκε κανονικά, ο Κάτσε, ο Τόρσε, ο Ηλιάδης  και στη θέση του σέντερ φορ θα παίξει ένας εκ των Νούνιτς ή Παπάζογλου.

 

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ
Απόφαση για αφαίρεση τριών βαθμών από την ΑΕΛ πήρε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ λόγω οφειλών προς τον Βέλα Τζούνιορ. Οι «βυσσινί» καλούνται εντός τριών εργάσιμων ημερών να προχωρήσουν στην εξόφληση της οφειλής, ειδάλλως θα ενεργοποιηθεί η ποινή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 13/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή VELA JUNIOR, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 188/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.
Ανέβαλε την έκδοση οριστικής απόφασης επί της αίτησης του ποδοσφαιριστή Leandro Sales de SANTANA κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ, προκειμένου στη νέα συζήτηση της υπόθεσης παραστεί ο αιτών για να εκθέσει τις απόψεις του επί των ειδικότερα αναφερόμενων στο σκεπτικό της παρούσας από 17.02.2020 και από 19.02.2020 κατατεθέντων εγγράφων υπομνημάτων της ΠΑΕ ΑΕΛ.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass