Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ:

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2020 22:51

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε τα εξής: “Σήμερα τα παιδιά έκαναν ένα εξαιρετικό και ουσιαστικό παιχνίδι. Δεν το είχαμε αυτό στα προηγούμενα παιχνίδια. Το τελευταίο διάστημα έχουμε ανακάμψει. Είμαστε καλά και

αποτυπώθηκε αυτό στο πρώτο μέρος που πετύχαμε και τα τρία τέρματα. Απέναντι σε έναν από τους πιο φορμαρισμένους αντιπάλους, η νίκη παίρνει μεγαλύτερη αξία. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί για λίγους βαθμούς δεν είμαστε στα play-off. Θα μπούμε στη διαδικασία των play-out με το αβαντάζ. Θα προσπαθήσουμε στα 7 παιχνίδια που απομένουν να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε το τελευταίο διάστημα και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Το μυαλό υπάρχει και στην επόμενη χρονιά. Οι κινήσεις που έγιναν τον Ιανουάριο ήταν με γνώμονα την επόμενη σεζόν. Παράλληλα εννοείται πως οι φετινοί στόχοι είναι αυτοί που μας απασχολούν. Ήταν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο σήμερα καθώς έπρεπε να επιτευχθεί για να φτάσουμε στον στόχο που είχαμε από το καλοκαίρι. Τώρα πρέπει να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται”. Σε ερώτηση για την κατάσταση του Μάρκο Νούνιτς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι το μόνο μελανό σημείο για εμάς. Οι ενδείξεις οι ιατρικές δεν είναι καλές. Θα περιμένουμε όμως να οριστικοποιηθεί. Δεν θέλω να πω κάτι, το οποίο φαινομενικά μέχρι τώρα είναι δύσκολο. Θα το δούμε , αλλά δείχνει ότι είναι ένας δύσκολος τραυματισμός, αλλά ας το επιβεβαιώσουν οι γιατροί αύριο βάσει της μαγνητικής και να είμαστε 100% σίγουροι πριν πούμε κάτι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass