Στη Σερβία ο Μιχάλης Γρηγορίου

ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2020 22:24

Στη Σερβία ταξίδεψε ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου εκμεταλλευόμενος τη διήμερη άδεια που έδωσε στους παίκτες του, ωστόσο είναι άγνωστος ο λόγος του ταξιδιού του.

Από στελέχη της ΠΑΕ δεν διευκρινίζεται αν το ταξίδι είναι προσωπικό, οικογενειακό ή αν έχει πάει για μεταγραφικούς λόγους.
Το ταξίδι αυτό σίγουρα πυροδοτεί μεταγραφικά σενάρια, αφού, ως γνωστόν, η ΑΕΛ έχει επενδύσει στην απόκτηση παικτών από τις βαλκανικές περιοχές, αλλά υπάρχει η δήλωση του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια ότι δεν θα ξαναπάρει παίκτη από τη Σερβία. Αν παραμένει σε ισχύ η δήλωση του Κούγια το ταξίδι είναι προσωπικό.
Περισσότερα θα μάθουμε σίγουρα από αύριο που θα επιστρέψει στη χώρα μας αφού έχει προπόνηση με την ομάδα της ΠΑΕ. Από αύριο  η ΑΕΛ ρίχνεται στη μάχη των πλέι άουτ καθώς ξεκινάει μια μίνι προετοιμασία, με τον προπονητή να έχει δηλώσει ότι δεν τον ενδιαφέρει  η ημερομηνία έναρξης (δεν έχει γίνει ακόμη η κλήρωση), αφού η ομάδα βρίσκεται  σε καλό δρόμο και έχει οριοθετήσει  τον στόχο της που είναι η έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ
Διοικητικά στην ΑΕΛ υπάρχει το μέτωπο της αδειοδότησης που θα πρέπει να κατατεθεί μέχρι 31 Μαρτίου. Στη λαρισινή ομάδα πιστεύουν ότι και φέτος θα πάρουν αδειοδότηση, που θα τους δώσει το δικαίωμα με την ασφάλεια του πλήρους φακέλου να διεκδικήσουν καλύτερες βαθμολογικές θέσεις από ομάδες που δεν θα πάρουν αδειοδότηση. Πάγια θέση της ΠΑΕ είναι ότι όλες οι ομάδες πρέπει να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία και να ανταποκρίνονται στο σύνολο των υποχρεώσεών τους.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass