Αναστολή σε πλέι οφ και πλέι άουτ

ΤΗ ΔΕΥΤEΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2020 22:01

Σε ίδιο μήκος κύματος με τη γερμανική και την αγγλική Λίγκα κινήθηκε και η ελληνική (δεν εξηγείται αλλιώς η καθυστέρηση..) και χθες στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που συγκλήθηκε επί τούτω, επικύρωσε ομόφωνα την απόφαση αναστολής, μέχρι νεωτέρας, των πλέι οφ και πλέι άουτ του πρωταθλήματος.


Η απόφαση είχε ληφθεί από προχθές όμως επειδή δεν υπήρξε ομοφωνία στην περιφορά για τη λήψη της, απαιτήθηκε η σύγκληση του Δ.Σ.
Εκεί επικυρώθηκε η αναβολή των playoffs, αλλά και των playouts μέχρι νεωτέρας.
Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν ο ΟΦΗ και ο ΝΠΣ Βόλος, ενώ ο Καρυπίδης από την πλευρά του Άρη δεν είχε δικαίωμα ψήφου.
Επόμενο Δ.Σ. θα γίνει τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου για να επανεκτιμηθεί η κατάσταση, ενώ με νέο κανονισμό λειτουργίας θα ρυθμιστεί το θέμα για να μπορούν να γίνονται Δ.Σ. και με τηλεδιάσκεψη.
Η ανακοίνωση:
«Επικυρώθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. η απόφαση αναστολής, μέχρι νεωτέρας, των Play Off / Play Out. Σε λίγο η επίσημη ανακοίνωση».

 

ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ…
Εκτός από τους αγώνες είναι πολύ πιθανό να σταματήσουν και οι προπονήσεις των ομάδων. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, ο Σύνδεσμος των Ποδοσφαιριστών έχει αποστείλει στις ομάδες και αίτημα για τερματισμό των προπονήσεων, κάτι που συμβαίνει σε πολλές χώρες και συλλόγους του εξωτερικού και σταδιακά το συγκεκριμένο μέτρο «υιοθετείται» όλο και περισσότερο. Αλλωστε επί της ουσίας σε μία προπόνηση και έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών συντρέχουν οι ίδιοι κίνδυνοι για όλους.
 Στην ΑΕΛ σήμερα θα γίνει προπόνηση, αύριο θα δοθεί ρεπό, ενώ μεθαύριο Δευτέρα θα συζητήσουν το ενδεχόμενο να σταματήσουν οι προπονήσεις της ομάδας, αφού κανένας δεν γνωρίζει πότε θα υπάρξει επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass