Οριστικά φάιναλ-8 τον Οκτώβριο

ΣΤΟ BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Δημοσίευση: 01 Απρ 2020 20:12

Την απόφαση να αναβληθούν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου οι εναπομείνασες αγωνιστικές δραστηριότητες του Basketball Champions League έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργάνωσης σε τηλεδιάσκεψη των μελών του.

«Οι διοργανωτές έλαβαν τη συγκεκριμένη απόφαση «για να προστατευθεί η υγεία και η ασφάλεια των παικτών, των προπονητών, των διαιτητών και των φιλάθλων» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του BCL.
H FIBA προχώρησε ουσιαστικά σε τροποποίηση του συστήματος διεξαγωγής του BCL, καθώς αντί για φάιναλ φορ, θα διεξαχθεί φάιναλ-8. Το φάιναλ-8 θα αρχίσει στις 30 Σεπτεμβρίου και μετά από νοκ άουτ αγώνες, ο κάτοχος του τίτλου θα προκύψει στις 4 Οκτωβρίου. Όπως τονίζεται, δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση ως προς την πόλη και το κλειστό γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το φάιναλ-8.
Πριν από το φάιναλ-8 θα διεξαχθούν οι δύο αγώνες, Ντιζόν (Γαλλία)-Νίζνι Νόβγκοροντ (Ρωσία) και Τενερίφη (Ισπανία)-Οστάνδη (Βέλγιο) που εκκρεμούν για την ολοκλήρωση της φάσης των «16».
Την πρόκριση στους «8» του Basketball Champions League έχουν ήδη εξασφαλίσει οι ΑΕΚ (Ελλάδα), Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ), Μπούργος (Ισπανία), Σαραγόσα (Ισπανία), Νίμπουρκ (Τσεχία) και Τουρκ Τέλεκομ (Τουρκία), ενώ τα δύο τελευταία εισιτήρια θα προκύψουν από το ζευγάρι της Τενερίφης με την Οστάνδη κι εκείνο της Ντιζόν με τη Νίζνι.
Καθώς οι ομάδες «χτίζονται» παραδοσιακά το καλοκαίρι, ερωτήματα προκύπτουν ως προς το αν θα υπάρξει περιορισμός από τους διοργανωτές για συμμετοχή των παικτών που απάρτιζαν το ρόστερ κάθε ομάδας τη σεζόν 2019-20 ή αν θα επιτραπεί να αγωνιστούν και οι νεοαποκτηθέντες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass