«Χτυπά» και τη Φόρμουλα 1 ο κορονοϊός

ΠΡΟΣ ΤΟ 2023 ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ

Δημοσίευση: 01 Απρ 2020 19:15

Την ώρα που η οικονομική ζημιά που έχει δεχθεί κάθε λίγκα του κόσμου, είτε πρόκειται για τo NBA και την Premier League, είτε για πολύ μικρότερα πρωταθλήματα, είναι τεράστια, η Φόρμουλα 1 δείχνει πως πιέζεται αφόρητα από το γεγονός ότι έχουν ήδη αναβληθεί επτά αγώνες της σεζόν και έχει ακυρωθεί ένας, το ιστορικό Grand Prix του Μονακό.


Πρόσφατα οι παράγοντες των ομάδων συμφώνησαν να μεταθέσουν τις αλλαγές των τεχνικών κανονισμών για έναν χρόνο, από το 2021 δηλαδή στο 2022, ωστόσο φαίνεται πως σιγά-σιγά αντιλαμβάνονται ότι η ζημιά θα είναι υπερβολικά μεγάλη και ίσως ανυπολόγιστη, με το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, να δηλώνει ότι είναι πολύ πιθανό να δούμε «πάγωμα» των κανονισμών έως το 2023!
«Μιλάμε για να αργήσει ακόμα έναν χρόνο η αλλαγή των κανονισμών, διότι στο δικό μου μυαλό θα είναι εντελώς ανεύθυνο να πρέπει να επιβαρυνθούμε με το τεράστιο κόστος της ανάπτυξης το 2021» ήταν το σχόλιο του Χόρνερ στο BBC, για να προσθέσει πως: «Υπάρχει ήδη μια λογική συμφωνία, όμως θα πρέπει να περάσει και από τη FIA ώστε να μεταφερθεί αυτό το κόστος το 2022 και να δούμε τους νέους κανονισμούς το 2023. Το σημαντικότερο που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι σταθερότητα. Κάθε φορά που ανακοινώνεις αλλαγές, ανακοινώνεις κόστη. Η σταθερότητα είναι ό,τι πιο υπεύθυνο μπορούμε να κάνουμε αυτήν τη στιγμή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass