Προσέφεραν μάσκες και γάντια σε Τύρναβο, Αμπελώνα και «Αριστέα»

*ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Δημοσίευση: 08 Απρ 2020 22:04

Η ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα τα τελευταία χρόνια, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, πρωταγωνιστεί και εξω-αγωνιστικά, καθώς με κάθε ευκαιρία επιδεικνύει και το κοινωνικό της πρόσωπο, αποδεικνύοντας ότι το μπάσκετ και ο αθλητισμός γενικότερα, δεν πρέπει να μένουν αυστηρά στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.


Αυτή τη φορά, τα μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν ομόφωνα να διαθέσουν ένα σημαντικό ποσό για την αγορά μασκών (300) και γαντιών (2.000), τα οποία και διέθεσαν στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου και του Περιφερειακού Ιατρείου Αμπελώνα, καθώς και του Θεραπευτηρίου Αμπελώνα του παραρτήματος ΑμεΑ Λάρισας «Ο Αριστεύς».
Η παραλαβή στον Τύρναβο έγινε από τη διευθύντρια κ. Αναστασία Νικιτίδου και στο περιφερειακό Ιατρείο Αμπελώνα από τον διευθυντή Γενικής Ιατρικής – ιατρό κ. Γιάννη Αντωνόπουλο.
Ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα κ. Σταύρος Κωτούλας, σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, επισήμανε: «Οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρες και οφείλουμε όλοι να σταθούμε αρωγοί στην τιτάνια προσπάθεια, που καταβάλλουν οι σύγχρονοι ήρωες της καθημερινότητάς μας, οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας.
Ως σύλλογος θεωρήσαμε αυτονόητο να διαθέσουμε ένα σημαντικό ποσό για την αγορά μασκών και γαντιών για το προσωπικό των Κέντρων Υγείας Τυρνάβου και Αμπελώνα, καθώς και για το προσωπικό του Θεραπευτηρίου Αμπελώνα του παραρτήματος ΑμεΑ Λάρισας «Ο Αριστεύς», ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης προς αυτούς τους ανθρώπους.
Ευχόμαστε ολόψυχα, ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει όσο το δυνατόν συντομότερα και με τις λιγότερες απώλειες.
Μέχρι τότε «Μένουμε Σπίτι» και ονειρευόμαστε τις καλύτερες μέρες, που θα έρθουν και θα μας βρουν και πάλι, όλους μαζί.
«ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»
Την παράδοση των αναλώσιμων υλικών στα Κέντρο Υγείας Τυρνάβου και Αμπελώνα και στο Θεραπευτήριο Αμπελώνα του παραρτήματος ΑμεΑ Λάρισας «Ο ΑΡΙΣΤΕΥΣ», πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Αμπελώνα κ. Σταύρος Κωτούλας, μαζί με τoν βοηθό προπονητή της ανδρικής ομάδας και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου κ. Ανδρέα Γιαννόπουλο, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass