Θα αξιολογηθούν οι πάντες στην ΑΕΛ

*ΜΕ ΣΤΟΧΟ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ *ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ

Δημοσίευση: 09 Απρ 2020 22:02

Έντεκα ημέρες πριν το Πάσχα και ενώ βρισκόμαστε στη δίνη του κορονοϊού, οι κινήσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ δείχνουν πως θέλει από τώρα και ανεξάρτητα ποιες θα είναι οι επόμενες ημέρες για το ποδόσφαιρο, να παρουσιαστεί η ομάδα πιο δυνατή και καλύτερα οργανωμένη σε όλους τους τομείς, την καινούρια αγωνιστική περίοδο 2020-2021.


Οι «βυσσινί» οριοθετούν τους στόχους και το βέβαιο είναι πως θα επιδιώξουν να έχει η ομάδα μια σαφώς καλύτερη πορεία από τη φετινή και να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα της Super League 1.
Μετά την επέκταση της συνεργασίας για τα δύο επόμενα χρόνια με τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος σε μια χρονιά που ακόμη δεν έχει τελειώσει, παρουσίασε σημαντικό έργο και με λίγη τύχη η ΑΕΛ θα μπορούσε να βρεθεί στα πλέι όφ και όχι στα πλέι άουτ, που θα παίξει εφόσον συνεχιστεί φυσικά το πρωτάθλημα.
Ο προπονητής της λαρισινής ομάδας γνωρίζει πολύ καλά ποιες είναι οι αδυναμίες, πού πρέπει ο ίδιος να ρίξει τη μεγαλύτερη βαρύτητα και γενικά ποιες θα είναι οι απαραίτητες κινήσεις που χρειάζεται να γίνουν, ώστε η εικόνα της να είναι διαφορετική.
Το βέβαιο είναι πως θα αξιολογηθούν οι... πάντες και αυτό θα γίνει στη διαδικασία των πλέι άουτ, που σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, θα ξεκινήσουν μάλλον όπως και τα πλέι όφ, τέλη Μαΐου, κάτι που θα οριστικοποιηθεί στις 24 Απριλίου και εφόσον από την κυβέρνηση αρθούν τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας, στις 27 Απριλίου.
Στα πλέι άουτ ο κ. Γρηγορίου θα δει παίκτες που σκέφτεται να κρατήσει και τη νέα σεζόν, ενώ για μεταγραφές μπορεί να υπάρχουν κάποιες σκέψεις, αλλά οτιδήποτε θα δρομολογηθεί μετά την οριστική απόφαση για επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Επίσης, θα οργανωθούν σε καλύτερο βαθμό τα τμήματα υποδομής, έτσι ώστε τα επόμενα χρόνια ταλαντούχοι παίκτες να αξιοποιηθούν και να ανέβουν στην πρώτη ομάδα, με σκοπό μέσα από τη σκληρή δουλειά να καθιερωθούν και να προσφέρουν στον ιστορικό αυτό σύλλογο της πόλης μας.
Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, σε χθεσινές του δηλώσεις στο SDNA, για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα του ποδοσφαίρου μετά τον κορονοϊό, τόνισε πως «παγκοσμίως σε όλα τα μεγέθη και όχι μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Το ποδόσφαιρο κατάφερε να επιβιώσει μετά από παγκόσμιους πολέμους και μεγάλες κακουχίες. Θα συνεχίσει να αποτελεί ένα κορυφαίο κοινωνικό γεγονός και είμαι βέβαιος πως θα βρει πάλι τον δρόμο του».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass