ΕΠΗΛΘΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥMΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟN ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

Επέστρεψε ο Μίλαν Μπόγιοβιτς

*Αποκτήθηκε και ο Αντώνης Καμπλιώνης

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2015 8:06

 

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Από τη στιγμή που έφυγε ο Τσιμπάμπα φαβορί για αντικαταστάτης του ήταν ο Σέρβος Μίλαν Μπόγιοβιτς και τελικά χθες επήλθε συμφωνία μεταξύ του μεγαλομετόχου της λαρισινής ομάδας Αλέξη Κούγια και του μάνατζερ του παίκτη Γιάννη Παπαγεωργίου.

O Σέρβος παίκτης που πέρυσι άφησε πολύ καλές εντυπώσεις θα φορά μετά τις 12 Σεπτεμβρίου που έχει δικαίωμα εισόδου στη χώρα μας, μετά το πρόβλημα με τη βίζα του, τη «βυσσινί» φανέλα. Αυτή τη στιγμή ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο Βελιγράδι περιμένοντας την επιστροφή του και χαρούμενος για τη συμφωνία του με την ΑΕΛ.

Μάλιστα κύκλοι της ΑΕΛ έλεγαν ότι ο Μπόγιοβιτς προτιμήθηκε από τον Τσιμπάμπα λόγω ότι δεν θα δημιουργούσε ποτέ προβλήματα στην ομάδα αλλά και τον πρότερο έντιμο βίο σ’ αυτήν.

Η ανακοίνωση της επανασύνδεσης των δυο πλευρών ανέφερε τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την επιστροφή στις τάξεις της του Σέρβου ποδοσφαιριστή Μίλαν Μπόγιοβιτς. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ήλθε σε συμφωνία με τον Έλληνα μάνατζέρ του κ. Γιάννη Παπαγεωργίου και ήδη από το δικηγορικό γραφείο του κ. Αλέξη Κούγια γίνονται όλες οι νόμιμες ενέργειες, ώστε να λυθεί το πρόβλημα με τη χορήγηση βίζας εργασίας στον ποδοσφαιριστή. Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς θα είναι στη Λάρισα το αργότερο έως τις 12 Σεπτεμβρίου. Ήδη ο προπονητής της ΑΕΛ κ. Ράτκο Ντόστανιτς έχει έλθει σε επαφή με τον παίκτη και του έχει δώσει ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας»

Στο μεταξύ δεν ήταν η μόνη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά τη χθεσινή μέρα αλλά επισημοποιήθηκε και η συνεργασία με τον Αντώνη Καμπλιώνη που αγωνίσθηκε στα Φάρσαλα με τον Αχιλλέα. Επίσης στην ίδια ανακοίνωση αναφέρει και επίσημα ότι σταμάτησε το ενδιαφέρον για τον Λαρισαίο Βασίλη Κουτσινακούλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση : « Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Καμπλιώνη, που είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως περιφερειακός κυνηγός και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει εδώ και 4 χρόνια γεμάτες χρονιές με πολλές συμμετοχές σε αξιόλογες ομάδες όπως η ΠΑΕ Χανιά και η ΠΑΕ Τρίκαλα. Με την ομάδα των Τρικάλων την προηγούμενη χρονιά είχε 30 συμμετοχές και πέτυχε 11 τέρματα. Υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών με διαφορετικές απολαβές για την Football League και την Super League.

 Μετά την απόκτηση του Αντώνη Καμπλιώνη ματαιώθηκε οριστικά η μεταγραφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη στην ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού ο προπονητής μας κ. Ράτκο Ντόστανιτς θεώρησε ότι οι Φράνκο Ουρτάδο, Ανδρέας Λαμπρόπουλος, Γιώργος Μπουντόπουλος, Γκέρντι Χοτζάλι, Μανώλης Ροβίθης, Οσμάν Πάτο και Αντώνης Καμπλιώνης καλύπτουν με απόλυτο τρόπο τις θέσεις των περιφερειακών κυνηγών και η απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη δεν είχε να προσθέσει τίποτα στη λειτουργία της ομάδας, αφού οι ποδοσφαιριστές της και ικανοί απολύτως είναι, όπως αποδείχθηκε από τη μέχρι τώρα παρουσία τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και νεότερο..».

ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ

Σχετικά με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μας έλεγαν κύκλοι αυτής ότι ολοκληρώθηκε. Μόνο αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση θα προχωρήσει η ΑΕΛ σε νέα μεταγραφή.

Στο μεταξύ αύριο Σάββατο θα δοθεί φιλικό παιχνίδι στη Λαμία με τη φερώνυμη ομάδα όπου θα είναι ο πρώτος αγώνας που θα παίξει η λαρισινή ομάδα με αντίπαλο  ίδιας κατηγορίας και θα βγούνε χρήσιμα συμπεράσματα.

ΚΑΤΑΔΙΚΗ    

Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή ο καθένας σε συγχώνευση καταδικάστηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, οι συλληφθέντες οπαδοί της ΑΕΛ που κατηγορούνταν για τα επεισόδια το περασμένο Σάββατο στο φιλικό αγώνα στο Βόλο με τη Νίκη. Επίσης σε κάθε παιχνίδι που θα δίνει η ΑΕΛ θα προσέρχονται στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Και οι τέσσερις άσκησαν έφεση κατά της συγκεκριμένης απόφασης.

  

.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass