Σήμερα θα μάθει πότε θα αγωνιστεί η ΑΕΛ

*Κυρίαρχο θέμα η συνέχιση του πρωταθλήματος στην τηλεδιάσκεψη της Super League *Πιθανή ημερομηνία η 7η Ιουνίου

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2020 21:00
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου με τον γυμναστή της ομάδας Μπάμπη Παναγούλη, από σήμερα θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν μαζί όλους τους παίκτες, καθώς επιτρέπονται πλέον και οι ομαδικές προπονήσεις, στη Super League 1. Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου με τον γυμναστή της ομάδας Μπάμπη Παναγούλη, από σήμερα θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν μαζί όλους τους παίκτες, καθώς επιτρέπονται πλέον και οι ομαδικές προπονήσεις, στη Super League 1.

Το πρώτο τους ρεπό εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού απόλαυσαν χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και λογικά λόγω του καύσωνα, θα έσπευσαν στα παράλια του νομού Λάρισας για να δροσιστούν στα καταγάλανα νερά και να επιστρέψουν σήμερα με περισσότερες δυνάμεις στις προπονήσεις.


Οι «βυσσινί» θα γνωρίζουν λογικά σήμερα το απόγευμα και πότε θα παίξουν στα πλέι άουτ, καθώς στις 15:00 είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο στη Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, με κυρίαρχο θέμα τη συνέχιση του πρωταθλήματος, με τη διεξαγωγή των πλέι οφ και πλέι άουτ αντίστοιχα.
Χθεσινοβραδινές πληροφορίες από την Αθήνα έκαναν λόγο πως εξετάζεται το ενδεχόμενο να αρχίσουν οι αγώνες μια εβδομάδα νωρίτερα, δηλαδή στις 6-7 Ιουνίου, αντί στις 13-14 /6 που ήταν η αρχική εκτίμηση των αρμοδίων, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού Covid-19. Άλλωστε έχει σταθεροποιηθεί κατάσταση και η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού έκανε δεκτό το αίτημα της Super League 1 για ομαδικές προπονήσεις -προβλέπεται η παρουσία έως 60 ατόμων σε γήπεδα 11χ11 -και σήμερα ο συνεταιρισμός θα ανακοινώσει την ημερομηνία επανεκκίνησης του πρωταθλήματος εντός του Ιουνίου.
Φυσικά θα τηρηθούν όλες οι κανόνες ασφαλείας που πρέπει, καθώς και οι διαδικασίες που οφείλονται να ακολουθηθούν κατά το ξεκίνημα των ομαδικών προπονήσεων.
Επίσης, ο συνεταιρισμός θα εκλέξει τον αντικαταστάτη του Χρήστου Δάρρα στη θέση του αναπληρωτή προέδρου και θα επικυρώσει τη βαθμολογία για τις θέσεις 7-14, η οποία ως γνωστόν εκκρεμεί, προκειμένου να διασαφηνιστεί και η εξέλιξη στη διαδικασία των πλέι άουτ. Η ενημέρωση της Λίγκας αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Ανακοινώνεται ότι σήμερα Δευτέρα 18/05/2020 στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1. Εκλογή αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ.
2. Επικύρωση θέσεων 7 έως και 14, κανονικής περιόδου πρωταθλήματος Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2019-20.
3. Συνέχιση πρωταθλήματος Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2019-20 και σχετικά συναφή ζητήματα.
4. Διάφορα».
ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΝΑΓΚΙ
Κατά τα άλλα, ο Ναγκί μετά την καραντίνα από σήμερα το απόγευμα θα ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων στις εγκαταστάσεις των Δένδρων με τους συμπαίκτες του, ενώ μεθαύριο Τετάρτη 20 Μαΐου, θα μετέχουν στις προπονήσεις και οι Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Μούζεκ.
Όσον αφορά στον Αλί Γκαζάλ, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι και ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής αναμένεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα, προς το τέλος της εβδομάδας.
* Μετά την τηλεδιάσκεψη θα ακολουθήσει σύσκεψη στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων ανάμεσα στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, όπου θα αξιολογηθούν τα νέα δεδομένα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League.
ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΟΥΑΡΝΤΑ
Με αφορμή την αποχώρησή του από την ΑΕΛ, ο πρώην μεσοεπιθετικός Αμρ Ουάρντα, μέσω της προσωπικής του σελίδας σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρέτησε τους «βυσσινί», ευχαριστώντας τους συμπαίκτες του, τον προπονητή, το προπονητικό team, τη διοίκηση καθώς και τους απλούς εργαζόμενους της ομάδας, από τους φροντιστές μέχρι τον οδηγό του πούλμαν για αυτή την υπέροχη αγωνιστική πορεία.
Ευχήθηκε δε του χρόνου να είναι ακόμα πιο δυνατή η ομάδα, τονίζοντας πως φέτος προσπάθησε να τη βοηθήσει για να βγει στην Ευρώπη, κάτι που δικαιωματικά το αξίζει.
«Αποχαιρετώ με πραγματικό σεβασμό όλους όσους αγαπούν τη Λάρισα και εύχομαι για του χρόνου: Σούζα το αλογάκι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass