Εγιναν τεστ κορονοϊού, από αύριο οι προπονήσεις

ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2020 21:15

Επιστρέφουν σιγά-σιγά στη νέα κανονικότητα οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας. Το πρώτο βήμα έγινε χθες το πρωί στο γήπεδο Φιλιππούπολης, όπου οι «κυανόλευκοι» υποβλήθηκαν στα τεστ για τον κορονοϊό, ενώ αύριο Τετάρτη αναμένεται να μπουν στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση μετά από διάστημα δυόμιση μηνών περίπου.


Παρουσία του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου και υγειονομικού υπεύθυνου της ομάδας Αντώνη Τσαγκάλη και τηρώντας με αυστηρότητα το υγειονομικό πρωτόκολλο, παίκτες, προπονητικό τιμ αλλά και όλοι όσοι εμπλέκονται άμεσα με την ομάδα υποβλήθηκαν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στις απαραίτητες εξετάσεις και τον μοριακό έλεγχο για τον COVID -19. Τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά, γεγονός που σημαίνει ότι από αύριο οι «κυανόλευκοι» θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις. Όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο, σε πρώτη φάση οι παίκτες του Αριάν Μπελά θα προπονηθούν σε γκρουπ, μέχρι να δοθεί το «πράσινο φως» από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων. Ιδιαίτερη βαρύτητα στην αρχή θα δοθεί στη φυσική κατάσταση καθώς οι ποδοσφαιριστές –οι οποίοι απέχουν από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις από τις 12 Μαρτίου- βρίσκονται πολύ πίσω σ’ αυτόν τον τομέα. Το τοπίο ωστόσο στη Super League 2 δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Όπως επισήμανε ο γενικός αρχηγός του Απόλλωνα Λάρισας, Μιχάλης Μπίζιος «περιμένουμε να δούμε πότε θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση. Ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρη απόφαση. Εμείς θα ξεκινήσουμε τις προπονήσεις και θα περιμένουμε. Εάν ξεκινήσει η Super League 1 θα είναι ένα καλό πρώτο βήμα για να επανεκκινήσει και το δικό μας πρωτάθλημα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στα χθεσινά τεστ για τον κορονοϊό υποβλήθηκαν περί τα 33 άτομα, ενώ το «παρών» από πλευράς διοίκησης έδωσαν οι κ. Βέβης και Κουκούλης.
Σήμερα εν τω μεταξύ ο κ. Τσαγκάλης θα μετέχει στην πρώτη τηλεδιάσκεψη των υγειονομικών υπευθύνων των 12 ΠΑΕ της Super League 2 με τον ιατρό της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας κ. Αντώνη Λεμονή. Η τηλεδιάσκεψη θα ξεκινήσει στις 13:30 με θέμα «Πρώτη επαφή-γνωριμία με τους γιατρούς SL2 για τις πιθανές δυσκολίες στην τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Υγειονομικό πλάνο για τον Covid-19».

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass